Antena 3 CNN Horoscop Care sunt cele mai inteligente femei în funcție de zodie

Care sunt cele mai inteligente femei în funcție de zodie

Care sunt cele mai inteligente femei în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Iul 2017   •   23:36

Există o legătură între zodie și inteligență, cel puțin asta susțin astrologii. Iar unii nativi sunt mult mai inteligenți ca alții.

Astăzi că prezentăm care sunt cele mai inteligente femei în funcție de zodie:

1. Berbec

Când vine vorba de logică,de matematică și tot ce ține de aceste subiecte,nativii zodiei Berbec,sunt în top. Nu există problemă în viață pe care ei să nu o poată rezolva deoarece înstinctul lor nativ le vine în ajutor chiar și în cele mai grele sau dificile momente. Trebuie să ai alături o femeie Berbec deoarece îți va pune ordine în viață într-un mod la care nu te-ai așteptat. Ce să mai pomenim și de faptul că emoțiile pentru ea sunt inexistente și-și folosește capul pentru a le gestiona cât mai bine cu putință.

2. Rac

Se spune că Racii sunt nativii care ajung să se cunoască pe sine mai bine decât orice pe lumea asta. O femeie Rac va ști numaidecât ce și pe cine își dorește. Nu trebuie să depui prea mult efort pentru a o cunoaște, deoarece ea îți va pune pe tavă tot ce trebuie să știi. Ele dau tonul sentimentelor în contradictoriu, deoarece știu bine cum să controleze tot ce simt.

3. Leu

Femeia nativă a acestei zodii este foarte isteață și-și alege cu grijă persoanele care-i vor sta alături. Te va supune la tot felul de teste pentru a fi sigură că nu o vei dezamăgi vreodată. Are un simț deosebit când vine vorba de cunoașterea celor din jur, încă de pe la primul contact direct. Intuiește foarte bine drumul pe care doresc să meargă cei din jur și alege din timp dacă le va fi alături sau nu. Nu se pretează la anumite acțiuni dacă nu îi va ieși nimic.

Mai multe pe yve.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close