Antena 3 CNN Horoscop Cei mai irezistibili bărbați din zodiac. Ce nativ are cea mai mare putere de atracție

Cei mai irezistibili bărbați din zodiac. Ce nativ are cea mai mare putere de atracție

Cei mai irezistibili bărbați din zodiac. Ce nativ are cea mai mare putere de atracție
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Aug 2017   •   19:16

Fără îndoială, ați observat că sunteți uneori atrase de bărbați care au un farmec aparte. Iar șarmul acestora pare să fie dat și de astre.

Iată care sunt cei mai irezistibili bărbați în funcție de zodie.

Scorpion

Scorpionul este cel mai irezistibil semn zodiacal din întregul zodiac. Dacă te-ai întâlnit vreodată cu un Scorpion, trebuie să știi că ei au o puternică și irezistibilă putere de atracție. Chiar dacă nu sunt foarte frumoși, fizic, au parte de femeile ce și le doresc; este ciudat, dar dorința o observi în ochii lor, atunci când le vorbești, iar fără să știi, le ajungi în pat. În momentul în care, cineva te va întreba ce ai văzut la partenerul tău, Scorpion, nu vei ști ce să răspunzi, deoarece misterul ce-l înconjoară, va da pe toată lumea peste cap, inclusiv pe tine.

Leu

Leul este al doilea cel mai irezistibil semn zodiacal dar să nu-i spui doarece se va supăra că nu e primul. Ei cunosc toți oamenii de seamă și de treabă și știu în mod sigur cum să se distreze. Nu te poți abține, să nu fii atrasă de carisma lui. Următorul lucru pe care-l va face este să te pună în centrul universului său, iar acest lucru, pentru majoritatea femeilor, este un lucru extrem de sexi. Zâmbetul lui este cel mai atrăgător.

Rac

Aceste firi se lasă greu impresionate, însă, majoritatea bărbaților au un simț al umorului dezvoltat și pot fi foarte implicați. Racii sunt genul romantic, așadar își vor reaminti ziua în care v-ați cunoscut, ziua în care ați început o relație serioasă, prima masă împreună și tot așa până la infinit. Stările lui schimbătoare te por zăpăci mental, dar dacă-i dai această parte în întuneric, vei avea un bun partener pentru toată viața. Racii sunt morți după sex, deci vei avea parte din plin cu ei.

Mai multe pe yve.ro.

 

×
Subiecte în articol: zodiac Horoscop zodie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close