Antena 3 CNN Horoscop Cele mai geloase semne din horoscop. Topul zodiilor de care trebuie să te fereşti

Cele mai geloase semne din horoscop. Topul zodiilor de care trebuie să te fereşti

Dintre toate semnele din horoscop, unele sunt cu mult mai geloase decât altele. Un top al zodiilor geloase arată de cine trebuie să te fereşti pentru a scăpa de crizele de gelozie.

Cele mai geloase semne din horoscop. Topul zodiilor de care trebuie să te fereşti
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2023   •   18:00

Zodiile de apă sunt considerate cele mai geloase din zodiac. Racii, Scorpionii şi Peştii fac destul de des crize de gelozie.

La polul opus se află zodiile de foc. Berbecii, Leii si Sagetatorii au foarte mare incredere in ei. Din acest motiv nu îşi fac griji în privinţa partenerului de viaţă. Aceşti nativi nu ştiu ce este gelozia. Săgetatorii sunt conştienţi de cât de importantă este intimitatea partenerului de cuplu şi din acest motiv crizele de gelozie nu îşi au rostul.

Pentru Berbeci şi Lei este foarte importantă sinceritatea în relaţie, iar din acest motiv sunt putin geloşi. Pentru ei, infidelitatea partenerului reprezintă sfârşitul relaţiei.

De cele mai multe ori, gelozia vine din nesiguranța propriei persoane și are efecte asupra oamenilor din jur. Poate să strice relații de iubire, prietenie și uneori creează probleme și între membri aceleiași familii. Toate acestea sunt dovedite.

Citeşte şi: Cele mai geloase semne din zodiac. De cine trebuie neapărat să te ferești

Cele mai geloase semne din horoscop. Topul zodiilor de care trebuie să te fereşti

Topul celor mai geloase zodii

Scorpionul este de departe cel mai gelos semn zodiacal din horoscop. În cazul lui totul pleacă de la lipsa de încredere în oameni, ceea ce îl determină să facă adesea acuzații false, așa că este aproape imposibil să faci față reproșurilor.

Nativii din Rac se numără printre cei mai geloși, însă aceștia știu să-și ascundă sentimentele. Racul este victima invidiei, deși nimeni din jurul lui nu bănuiește ce simte, dar când e depășit de situație, totul se transformă într-un adevărat spectacol.

Când ești cel mai iubit și pasional semn zodiacal, este greu să împarți atenția cu altcineva. Leul râvnește atenția tuturor celor din jur și, dacă nu o obține, va fi gata să explozede în orice moment.

Fecioara se numără printre cele mai geloase zodii, dar nu când vine vorba de relația de cuplu. Acest nativ are tendința de a fi foarte critic față de el însuși, iar dacă cineva face ceva mai bun decât el, devine invidios și transformă totul într-o mare competiție.

Berbecul pune pasiune în orice și e destul de schimbător în ceea ce privește starea lui de spirit, ceea ce îl face uneori să fie compleșit de invidie. Nu stă prea mult pe gânduri și acționează. Deși nu este la fel de gelos ca celelalte zodii, atunci când ajunge în acest punct, ar trebui să fugi.

Nici nativii din Taur nu sunt atât de geloși, însă au tendința de a fi posesivi și nesiguri. Așadar, pentru ei, acesta este motivul pentru care ajung să-și manifeste gelozia.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close