Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată! Ferește-te să îi superi că nu va ieși bine deloc

HOROSCOP. Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată! Ferește-te să îi superi că nu va ieși bine deloc

01 Iun 2018   •   11:47
HOROSCOP. Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată! Ferește-te să îi superi că nu va ieși bine deloc

Acestea sunt zodiile care nu vor ierta niciodată o persoană care i-a trădat şi se vor răzbuna de câte ori vor avea ocazia. Ai mare grijă pe cine superi.

Leu 

Leii sunt extrem de mândri. Dacă ceva îi poate scoate din minţi în mare fel, atunci acest lucru este trădarea. Ajung să urască când îşi simt ameninţaţă mândria sau ego-ul. Ori de câte ori cineva îi răneşte, nu vor putea niciodată să-i ierte până când nu se simt răzbunaţi. 

Fecioară 

Sunt genul de oameni care îşi pun sufletul pe tavă pentru persoanele pe care le iubesc. Pe de altă parte, dacă sunt trădaţi se transformă în cei mai aprigi duşmani. Nu se opresc până nu îşi găsesc dreptatea, indiferent cine le-a greşit. Dincolo de blândeţea care caracterizează acest semn zodiacal, Fecioarele ating cealalată extremă printr-o ură nemărginită pe care o dezvoltă atunci când se simt trădate.

Continuarea AICI.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close