Antena 3 CNN Horoscop De ce se îndrăgostesc oamenii de tine, în funcţie de zodie

De ce se îndrăgostesc oamenii de tine, în funcţie de zodie

De ce se îndrăgostesc oamenii de tine, în funcţie de zodie
10 Noi 2017   •   18:23

Fiecare nativ este unic în felul său. Fie că este vorba de trăsături de personalitate, un fizic greu de uitat sau simţul umorului extrem de dezvoltat, atuurile fiecărei persoane o fac greu de uitat

Berbec

Mintea creatoare şi personalitatea profundă a Berbecului îl face irezistibil. Un suflet transparent pe care n-ai îndrăzni niciodată să-l răneşti. Cu o aură de copil, îi este imposibil să mintă sau să se prefacă. Simţul umorului şi râsul său îţi vor transmite energia de care ai nevoie, scrie checkthesenews.com.

Taur

Taurul poate fi încăpăţânat, căci aceasta este natura lui, dar odată ce ai deschis poarta inimii sale, vei găsi cel mai cald suflet pe care l-ai putea cunoaşte vreodată. Taurii sunt foarte înţelegători şi buni, întotdeauna dispuşi să ajute la nevoie. Inima lor este plină de determinare şi pot găsi cu uşurinţă inspiraţie pentru orice.

Gemeni

Recunoscuţi pentru schimbările de dispoziţie constante, Gemenii tind să aibă dualitate în ceea ce priveşte personalitatea, dar trebuie doar să-ţi dai seama de natura lor reală.

sursa: adevarul

×
Subiecte în articol: zodiac Horoscop Horoscop
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close