Antena 3 CNN Horoscop Fiecare zodie are o lună de diamant. Atunci se îndeplinesc toate dorințele

Fiecare zodie are o lună de diamant. Atunci se îndeplinesc toate dorințele

Fiecare zodie are o lună de diamant. Atunci se îndeplinesc toate dorințele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mai 2017   •   11:55

Conform astrologiei, fiecare zodie are o perioadă astrală în care totul îi merge foarte bine. Iată care sunt perioadele de diamant ale fiecare zodii.

Berbec - APRILIE 2018 - Are loc o transformare uriașă in viata acestui nativ, tot raul dispare si incepe sa se bucure de tot ce il inconjoara. Apar oportunitati din toate partile si energia este la cel mai inalt nivel.

Taur - MAI 2017 - Apare abundenta pe toate planurile si toate dilemele sunt duse pana la capat. Pot aparea schimbari in cariera care aduc mai multi bani. Vei petrece mai mult timp cu familia.

Gemeni - INCEPUTUL LUI 2019 - Gasesti motivatia necesara pentru a face tot ce-ti doresti. Apar noi inceputuri si incepi sa simti armonia care te inconjoara. atorita energiei de inceput de an, latura pozitiva cu care incepi sa faci pasii catre dorintele tale te insoteste peste tot unde mergi.

Rac - SEPTEMBRIE 2020 - Iti echilibrezi energiile cu persoanele dragi si vei avea tot sprijinul de care ai nevoie pentru a reusi sa faci tot ce iti doresti. A venit si timpul tau sa te relaxezi si sa astepti rezultatele care nu intarzie sa apara.

Mai multe pe girly.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close