Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 martie 2023. Capricornii au fluturi în stomac, Leii rescriu o frumoasă poveste de dragoste

Horoscop 1 martie 2023. Capricornii au fluturi în stomac, Leii rescriu o frumoasă poveste de dragoste

Horoscop 1 martie 2023. Nativii din zodia Capricorn văd viaţa în roz, în timp ce Peştii află un adevăr destul de dureros.

Horoscop 1 martie 2023. Capricornii au fluturi în stomac, Leii rescriu o frumoasă poveste de dragoste
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2023   •   15:02

Horoscop 1 martie 2023 pentru Berbec

O zi benefică pentru a încerca o nouă afacere. Numerele norocoase sunt 1, 4, 66. În viaţa amoroasă se pare că pot apărea mici dificultăţi în ceea ce priveşte comunicarea.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Taur

Cineva foarte drag are mare nevoie de suport financiar. Poate ar fi bine să vă verificaţi economiile şi să oferiţi o mână de ajutor.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Gemeni

Latura dumneavoastră sensibilă poate fi uşor accentuată în cursul acestei zile. Cineva drag vă va trimite un cadou surpriză, care vă va aduce multă linişte în suflet.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Rac

Astăzi sunteţi nerăbdători să cunoaşteţi persoane noi. Numerele norocoase sunt 1, 7, 8. 89. Tot astăzi este posibil să vă ieşiţi din minţi. Încercaţi să rămâneţi calmi pentru a nu vă strica buna dispoziţie.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Leu

O nouă poveste de dragoste se scrie pentru dumneavoastră. Astăzi sunteţi cu zâmbetul până la urechi.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Fecioară

Dacă aţi aplicat pentru un job, astăzi poate să vină acel răspuns pe care îl tot aşteptaţi de ceva vreme. O zi a emoţiilor pentru dumneavoastră.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Balanţă

Un prieten foarte apropiat sau chiar partenerul vă poate trimite un cadou surpriză. Veţi petrece ziua de astăzi într-o atmosferă romantică.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Scorpion

Latura dumneavoastră seducătoare va ieşi astăzi la iveală. O nouă ceartă în cuplu vă poate tulbura destul de serios.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Săgetător

Pregătiţi-vă bagajele pentru o călătorie neaşteptată. Încercaţi să vă luaţi strictul necesar, pentru că veţi fi mai mult pe drumuri.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Capricorn

Sunteţi din nou învăluiţi într-o aură de mister pe care nu o poate alunga nimeni. Continuaţi cu starea pe bine pe care o tot aveţi de ceva vreme.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Vărsător

Dragostea pluteşte în aer pentru dumneavoastră. Partenerul este din ce în ce mai atent cu dumneavoastră, iar asta vă aduce o stare de bine.

Horoscop 1 martie 2023 pentru Peşti

Astăzi nu este chiar cea mai bună zi pentru voi. Un adevăr important va ieşi la iveală. Încercaţi să gestionaţi responsabil orice situaţie critică.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close