Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu. Gemenii sunt într-o formă de zile mari, Leii îşi întind antenele după ceva mai bun

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu. Gemenii sunt într-o formă de zile mari, Leii îşi întind antenele după ceva mai bun

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu. Astăzi se pare că vor fi multe neînțelegeri, însă dinspre seară încolo, cu luna în Rac, universul ne încurajează să nu mai fugim de ceea ce simțim.

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu. Gemenii sunt într-o formă de zile mari, Leii îşi întind antenele după ceva mai bun
Sursa foto: Getty Images | Sarayut Thaneerat - a1.ro
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2023   •   10:02

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Berbec 

Astăzi, oriunde ai merge, aduci și bucuria cu tine. Te așteaptă discuții lungi cu prietenii și ai putea neglija nițel treburile zilnice sau poate că faci mai multe lucruri deodată și există riscul să se strecoare greșeli tocmai pentru că ești distras. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Taur 

Şi pe tine te așteaptă o listă cu plăți pe care le-ai tot amânat. Alţi Tauri fac ordine în garderobă și pot descoperi piese pe care nu le mai poartă și se gândesc să le vândă și să facă și niște bani. 

Citeşte şiHoroscop 1-15 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au protecţie astrală, Scorpionii încheie o perioadă grea din viaţa lor

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Gemeni 

Ești într-o formă de zile mari și asta pentru că ai foarte multă energie și chef de viață și se întâmplă lucruri bune. Plus că urmează două zile în care răsfățul va fi literă de lege, indiferent de forma pe care o va lua. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Rac 

Aproape că ți se închid ochii și poate că pe fondul oboselii, te vei strădui fără prea mare succes să fii o companie plăcută. Până înspre seară ești indecis: ba vrei ceva, ba nu mai prezintă niciun interes. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Leu 

Dacă simți că la job ți se îngrădește libertatea, îți întinzi antenele să găsești ceva mai bun. Dimineață îți este un pic mai greu, totuși, să te concentrezi, plus că o să ai câteva momente în care nu vrei altceva decât să fii lăsat în pace. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Fecioară 

Atunci când ești tu criticat, este sfârșitul lumii, așa că astăzi este posibil să ți se spună că nu faci bine ceva și să te transformi rapid într-un arici. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Balanță 

Încă de dimineață nu prea ai stare și sunt și multe Balanțe care nu știu încotro să o ia. Le este imposibil să ia o decizie fermă și tot astăzi ai putea descoperi că un prieten îți spune minciuni după minciuni. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Scorpion

Cu toate că, în general ești cel mai înfocat fan al tău, astăzi te-ai putea privi în oglindă și să fii nemulțumit. Este de înțeles de ce ai nevoie de o îmbrățișare. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Săgetător 

Unii nativi ar putea ieși la o întâlnire și să își facă o părere greșită despre persoana din fața lor. Ce-i drept, Săgetătorii astăzi sunt predispuși să tragă concluzii care să fie departe de adevăr.

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Capricorn

Abia îți găsești motivația să îți începi ziua și, în loc să te ocupi de muncă, ai putea să pierzi vremea pe rețelele sociale și apoi să intri în criză că nu-ți termini treburile la timp. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Vărsător 

La început, când te cunoaște cineva, are impresia că ești maleabil și foarte simpatic. Ulterior însă, se izbește de încăpățânarea și de detașarea ta emoțională, așa că astăzi ți s-ar putea reproșa că nu mai ești la fel ca la început. 

Horoscop 1 noiembrie 2023 cu Bianca Nuțu, pentru Pești 

Cineva din familie ar putea fi foarte supărat că nu prea stai pe acasă. Alţi nativi sunt la polul opus, exagerat de implicați în problemele de familie. Partea bună este că unii nativi își fac acum planuri de călătorie, a spus astrologul Bianca Nuțu, miercuri, la Neatza cu Răzvan şi Dani, de la a1.ro.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close