Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 mai 2023. Scorpionii învaţă din greşeli, Săgetătorii îşi îndeplinesc o dorinţă

Horoscop 10 mai 2023. Scorpionii învaţă din greşeli, Săgetătorii îşi îndeplinesc o dorinţă

Horoscop 10 mai 2023. Nativii din Scorpion au o revelaţie şi, în premieră, învaţă din greşelile trecutului, în timp ce Săgetătorii îşi îndeplinesc, în sfârşit, o dorinţă.

Horoscop 10 mai 2023. Scorpionii învaţă din greşeli, Săgetătorii îşi îndeplinesc o dorinţă
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2023   •   15:00

Horoscop 10 mai 2023 pentru Berbec

Cu toții tânjim să fim în persoanei care ne-a învățat că acasă nu este un loc, ci un sentiment. Dar, există multe motive pentru care lucrurile nu au funcționat. Există multe motive pentru care Destinul ți-a cerut să te alegi pe tine însuți, iar și iar. Fiți atenți la vechile tipare pe care le repetați în acest moment. Fiți atenți la vechile uși pe care încercați să le redeschideți. Meriți ceva mai bun și îl meriți acum. Nu vă fie teamă să pășiți în necunoscut. Nu vă fie teamă să luați o decizie care, în cele din urmă, va servi binele vostru cel mai înalt și mai mare.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Taur

Ești în acel punct în care știi că nu mai poți continua așa cum ai făcut-o. Lucrurile care au fost cândva o prioritate pentru tine încep acum să ți se pară împovărătoare. Lucrurile pe care le iubim cel mai mult pot provoca și oboseală din când în când, iar asta este în regulă. Acceptă unde te afli și renunță la rezistență. Ceea ce trebuie să faci în schimb este să iei o pauză. Schimbă-ți perspectiva. Dedică-ți timpul și energia la altceva decât la ceea ce faci în acest moment. Inspirația şi revelațiile au un mod de a ne găsi atunci când nu ne uităm. Luați o pauză. Schimbă-ți perspectiva.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Gemeni

Este adevărat că Destinul joacă un rol esențial în modul în care se desfășoară povestea noastră aici, pe tărâmul pământesc. Că există anumite lucruri în viața noastră care sunt predeterminate. Dar, înțelege că nu ai fost trimis aici fără putere.Luați măsuri inspirate și mergeţi în direcția scopului vostru. Ai încredere că dorința ta de a te arăta pe deplin pentru viață va crea un câmp magnetic în jurul tău, care, la rândul său, va aduce în viaţa ta toți oamenii și oportunitățile potrivite. Cuvânt pentru înțelepți: spuneți "da" mai mult decât spuneți "nu".

Horoscop 10 mai 2023 pentru Rac

Conflictul nu este neapărat un lucru rău. El pune în lumină diferențele. Îți arată cum și unde trebuie să aduci mai multă dragoste și compasiune în ecuație. Țineți loc pentru o conversație deschisă și sinceră și înțelegeți cum puteți găsi o soluție amiabilă. Amintește-ți că s-ar putea să nu ajungi imediat la acea destinație numită "pace și armonie", iar asta este în regulă. Important este că sunteți dispuși să faceți câte un pas pe rând și să vă croiți drum până acolo. Acordă-ți un moment pentru a asculta ceea ce are de spus cealaltă persoană.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Leu

Adevărul este că toată lumea duce o luptă personală. Toată lumea se luptă cu ceva sau cu altceva, în ciuda a ceea ce realitatea lor exterioară te face să crezi. În loc să vă izolați, întindeți mâna. Păstraţi distanţa pentru ca celălalt să strălucească în ciuda numeroaselor furtuni ale vieții. Sprijinul familiei tale de suflet este ceva care promite să te înalțe în această perioadă și să îți permită să te concentrezi pe partea bună a lucrurilor. Întinde mâna către familia ta de suflet, Leule.

Citeşte şi: Horoscop rune 7-14 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Două zodii sunt lovite de dragoste şi noroc

Horoscop 10 mai 2023 pentru Fecioară

Gândiți-vă puțin la acest lucru: un moment din viața dumneavoastră în care s-a întâmplat ceva destul de neplăcut. Care a fost răspunsul tău la situația respectivă? Ați făcut o criză de nervi sau v-ați pus centura de siguranță? Un cuvânt de avertizare: vei fi testat. Dar, ceea ce urmează să aibă loc în realitatea voastră nu este o "pedeapsă". Este mai degrabă un ghiont blând din partea ghizilor tăi spirituali, astfel încât să te aliniezi cu viața pe care ți-o dorești cu adevărat pentru tine. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi înșivă este să renunțați la rezistență și să acceptați viața în termenii vieții în acest moment. Destinul îți păstrează spațiul pentru ca tu să te aliniezi cu viața pe care ți-o dorești cu adevărat pentru tine.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Balanţă

Fiind o persoană empatică, puneți adesea nevoile celorlalți mai presus de ale voastre. Vă sfiiți să le atrageți atenția oamenilor pentru că vă faceți griji cu privire la impactul pe care l-ar avea cuvintele și acțiunile dumneavoastră asupra lor. Așadar, fă-ți o favoare, Balanță: recunoaște de unde vine această nevoie de a proteja pe toată lumea. Acceptă faptul că a sta în adevărul tău va necesita să dezamăgești câteva persoane, iar asta este în regulă.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Scorpion

Scorpionii trec printr-o perioadă în care se bucură doar de victoriile din trecut. Dar, de ce să mulțumești doar în retrospectivă? Încearcă să analizezi şi să înveţi din greşelile trecutului pentru a putea pe viitor să nu le mai repeţi.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Săgetător

Nu mai aveți energia necesară pentru a alerga după oameni, locuri, experiențe sau oportunități. La nivel sufletesc, înțelegeți că ceea ce este al vostru este al vostru și ceea ce este menit să fie își va găsi cu ușurință drumul în Universul vostru. Tot ce trebuie să faci este să continui să te orientezi cu fața spre adevăratul tău nord. Forțele lucrează peste program pentru a-ți permite să co-creezi viața visurilor tale.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Capricorn

Deși ești conștient unde te afli și spre ce ești condus, înțelegi că nu trebuie să ajungi constant la o anumită destinație. Așa că, bucură-te de moment şi încearcă să profiţi la maximum de situaţiile favorabile în care te vei afla. Ești exact acolo unde ar trebui să fii!

Horoscop 10 mai 2023 pentru Vărsător

Încerci să înțelegi lucrurile din perspectiva celor din jur cu prețul respingerii a ceea ce simți tu în legătură cu situația dată. O mantră pe care vrei să o ții minte, acum și pentru tot restul lunii: "nu presupune, întreabă". A avea o conversație deschisă și sinceră plus a pune întrebări directe te va ajuta să găsești claritatea pe care o cauți în acest moment. În loc să presupui ce e mai rău, pune întrebări directe.

Horoscop 10 mai 2023 pentru Peşti

Dacă te confrunți între a face ceea ce este corect și ceea ce este ușor, alege prima variantă. Amintește-ți că ai fost trimis pe tărâmul pământesc cu un motiv și că protejarea intereselor oamenilor dragi face parte din misiunea ta sacră. Asta înseamnă că nu vei întâmpina rezistență din partea celor aflați la putere? Nicidecum. Valorifică-ți spiritul de războinic și pregătește-te să acționezi inspirat. Aveți încredere că dorința voastră de a vă menține pe poziții vă va câștiga respectul atât al colegilor, cât și al superiorilor voștri.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close