Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii primesc vești bune, Vărsătorii primesc bani

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii primesc vești bune, Vărsătorii primesc bani

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Astăzi găsim niște soluții, niște rezolvări și apelăm și la intuiție. Buni diagnosticieni suntem. O zi bună pentru foarte mulți dintre noi, mai ales entru că înțelegem lucrurile și pentru că ne ascultăm sufletul.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii primesc vești bune, Vărsătorii primesc bani
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    12 Noi 2021   •   08:53

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, primesc ajutor de la alte persoane sau e bine să ciulească urechea, pentru că le vin anumite informații pe dinverse canale. Poate nu sunt direct pentru ei, dar le folosesc.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, discuții multe astăzi, mai ales în a doua jumătate a zilei, cu prieteni sau cu persoane foarte valoroase pentru ei, care le clarifică niște lucruri. Sunt niște indicații bune, e bine să le accepte.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, rezolvă niște lucruri mai mult cu intuiția decât cu rațiunea. Dacă își ascultă sensibilitatea, flerul, atunci reușesc să se descurce chiar și în situații complicate.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii primesc vești foarte bune de la persoane aflate la distanță sau cu care nu s-au mai văzut și își pot aranja o călătorie, un voiaj de care au nevoie în aceste moment.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce armonie conjugală sau o bună înțelegere cu o persoană cu care negociază. Dacă lasă de la ei, nu numai celălalt, atunci lucrurile se aranjează mult mai bine decât sperau.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele fac dovada unor mari și frumoase calități și profesionale, dar și umane, prin înțelegere, toleranță, îngăduință. Dezleagă o enigmă în legătură cu o persoană.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, muncă astăzi, dar știu să se lase ajutate și cheia succesului asta este, nu să facă ele tot sau să reproșeze altora ce ele nu fac, ci să scoată ce e mai bun la ceilalți.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, imaginație și tandrețe astăzi sau se ocupă de activitățile care le plac foarte mult, pentru care au aplecare, au talent. 

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au o zi bună. Unii pot avea niște semne foarte bune în privința sănătății, o recuperare foarte bună, alții sunt ajutați chiar fără să ceară sau li se fac anumite servicii.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au și ei o zi foarte valoroasă azi, mai ales în planul amicițiilor și prieteniilor. Prieteni buni, oameni săritori, noi cunoștințe foarte prețioase pentru ei acum. Discuțiile sunt foarte savante și le ating sufletul.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii fac bani azi sau se gândesc la ei, sunt eficienți, obțin rezultate, nu muncesc greu. Fac ceva ce le place, dar, mai ales, fac la timp și știu exact când, cum și cu cine să lucreze.

Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, multă imaginație și intuiție, pot să se ocupe de scris sau să rezolve partea scrisă a unor proiecte. Primesc și vești și confrmări foarte bune. Au imaginație și rezolvă foarte multe lucruri datorită intuiției.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close