Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au o zi grea. Vărsătorii dau de probleme

Horoscop 13 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au o zi grea. Vărsătorii dau de probleme

Horoscop 13 iulie 2020. Iată care sunt previziunile pentru azi, spuse de astrologul Camelia Pătrășcanu, la Antena 3. O zi tensionată. Este posibil să avem sentimentul că totul ni se opune și de aici nervi și recalcitranță.

Horoscop 13 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au o zi grea. Vărsătorii dau de probleme
Sursa foto: antena3
de Maria Sabu    |    13 Iul 2020   •   09:30

Berbec - pot fi foarte vehemenți când își apără punctul de vedere sau drepturile. Este posibil să li se pară că toată lumea este împotriva lor. Atenție, fără ceartă!

Taur - constată că în jurul lor lucrurile nu merg bine. E bine să nu se implice, să stea de o parte pentru a avea o mai bună claritate.

Gemeni - posibile discuții cu un prieten sau cu o persoană pe care o considerau de partea lor și care se dovedește neloială sau are alte intenții.

Rac - ziua poate aduce tensiuni inclusivi la locul de muncă sau cu autoritățile. Trebuie să fie foarte cerebrali să poată gestiona situația cum se cuvine.

Horoscop 13 iulie 2020. Zodia care va avea parte de tensiuni

Leu - legile și regulamentele îi împiedică să își rezolve treburile. Nu le înțeleg rostul sau corectitudinea și de aici foarte multă vehemență.

Fecioară - au constatarea că cineva nu își face treaba, n-are dreptate sau face exces de autoritate. O persoană din anturajul lor sau un colaborator și trebuie să ia măsuri.

Balanță - poate fi o zi foarte tensionată dacă cineva le răstălmăcește cuvintele sau interpretează rău-voitor ceea ce spun. Chiar și cu partenerul de viață pot fi dispute azi.

Scorpion - nu mai înțeleg nimic ce se întâmplă la locul de muncă și lucrează și contracronometru. Dacă cineva nu își face treaba sunt foarte mâhniți și supărați.

Horoscop 13 iulie 2020. Zodia care poate cheltui compulsiv

Săgetător - nevoie de libertate se lovește în reguli și regulamente sau chiar în angajamente pe care le-a făcut. Nu vor să respete nimic azi. Atenție la excese de tot felul!

Capricorn - o stare și o senzație de îngrijorare, de lipsă de sens sau de descurajare. Mai ales dacă nu au un control în ceea ce vor să facă.

Vărsător - lipsa unei informații poate fi punctul nevralgic. Dacă ei nu sunt bine sau greșit informați, dacă ceea ce cunosc poate fi fals, asta îi poate pune într-o situație neplăcută față de alții.

Pești - atenționare cu privire la bani. Pot cheltui compulsiv. Nu e rău dacă e pentru casă și confortul lor, dar dacă dau bani cu împrumut poate e mai bine să își ia gândul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close