Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele pun țara la cale, Scorpionii se tem de înfrângere

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele pun țara la cale, Scorpionii se tem de înfrângere

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Este ziua înțelepciunii și a anticipării corecte a consecințelor. Asta înseamnă că învățăm din experiențele trecute. Unele situații se pot repeta, ne aduc aminte și de aceea suntem mai deștepți.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele pun țara la cale, Scorpionii se tem de înfrângere
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    13 Sep 2021   •   10:27

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, atenție la ce vorbiți și ce semnați. Totul trebuie să fie foarte corect și argumentat. Cântăriți și din punct de vedere moral situațiile, nu numai financiar. 

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, calcule financiare astăzi. Ce dați, ce luați, ce pierdeți, ce câștigați și pe cine vă bizuiți. Tot o experiență din trecut vă invită să fiți isteți când cooperați cu anumite persoane. Și prea multă zgârcenie strică.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii negociază tot, discută mult și trebuie să fie foarte atenți la argumente pentru că oamenii pot avea senzația că blufează sau exagerează, deci imaginea trebuie să fie impecabilă.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii lucrează mult la locul de muncă cu colegii, mai ales pe aspecte juridice. Totul trebuie să fie foarte corect și să înțeleagă foarte corect litera, dar și spiritul legii.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei este o zi a creativității, găsesc tot felul de soluții să se strecoare prin hățișurile administrative, probabil și legale, pentru a se descurca mai repede și mai ușor, și reușesc.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Feciaoare, ziua poate aduce o foarte bună planificare sau mai trec în agendă etapele pe care și le-au propus să le bifeze și, de asemenea, cunoștințele pe care le-au acumulat, în ce măsură le sunt valoroase acum. Muncă intelectuală.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, multe întâlniri și multe discuții. Au nevoie de niște subterfugii intelectuale, pentru a ieși bine, mai ales în dezbateri sau negocieri. Pe de altă parte, trebuie să fie foarte corecte, sub toate aspectele.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, interes pentru bani și în cazul lor, astăzi. În prima jumătate a zilei, poate exista o spaimă a pierderii sau a neatingerii sumei pe care ei și-au propus-o sau a unei plăți care este întârziată. Lucrurile rămân tensionate până la final de zi, așa că atenție și fără cheltuieli.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o zi a corectitudinii și a moralității. Trebuie să fie, în primul rând, ei cei care veghează asupra lor, dacă ei fac lucrurile bine. E vorba despre ei astăzi și înainte de a-i critica pe alții să se asigure că ei sunt foarte corecți. Pot exista, după-amiază, conflicte cu autorități.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua aduce prudență. Nu cred tot ce aud și poate că e bine că verifică de trei ori o informație, chiar și când e vorba de un manual, pentru că vremurile ne obligă să ieșim din manuale și să gândim mai extins și mai creativ.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua aduce o cumpănire, o cântărire a relațiilor de amiciție - în cine pot avea încredere și în cine nu pot avea încredere, cine e corect și cine le dă informațiile corecte. Poate că e bine să amâne niște concluzii pentru zilele următoare, când sunt aspecte mai bune. Imaginea lor publică trebuie să fie foarte corectă.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, responsabilitate astăzi și poate nu știu dacă să decidă asupra unui lucru, să ia o hotărâre, să impună o anumită măsură la locul de muncă sau să fie într-o barcă sau o altă barcă. Dacă pot amâna o poziție foarte intransigentă, poate este mult mai bine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close