Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o intuiție excelentă, Scorpionii au atenționare la bani

Horoscop 15 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o intuiție excelentă, Scorpionii au atenționare la bani

Horoscop 15 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. O ușoară confuzie, astăzi. Am avea nevoie să ne încărcăm bateriile, dacă ceilalți ne lasă.

Horoscop 15 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o intuiție excelentă, Scorpionii au atenționare la bani
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    15 Ian 2022   •   08:56

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Atenție la drumuri! Pot fi un pic obositoare sau apar tot felul de nemulțumiri pe parcurs, așa că pregătiți-vă mai bine agenda.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Nu aveți voie să cheltuiți nici bani, nici timp, nici energie. Cineva vă cere ceva care este, de fapt, o suprasolicitare a voastră.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Intuiție foarte bună. Ar fi bine să o ascultați, mai ales când aveți discuții complicate sau trebuie să evitați niște sarcini de care nu aveți chef.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Se întâmplă lucruri în jur, oamenii vă solicită ajutorul și s-ar putea să fiți epuizați deja, pentru că e una din acele zile în care Racii chiar au nevoie să se ocupe de ei.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii nu prea înțeleg ce li se cere. Poate li se reproșează ceva, dar nu știu despre ce este vorba. Mesaje care poate nu au fost transmise corect, Mercur retrograd și... poate reușesc să le clarifice azi. Refuză o invitație.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Își pot face reproșuri despre ce au zis, ce au făcut, față de o persoană. Este mai mult în mintea lor - sunt prea grijulii sau prea scrupuloase. Să se calmeze!

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Trebuie să fie atente la drum. Poate nu și-au pregătit foarte bine agenda așa încât trebuie să fie adaptabile și să schimbe lucrurile pe parcurs.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

În prima parte a zilei își fac tot felul de probleme și griji materiale și financiare sau li se solicită un ajutor financiar. În schimb, după-amiază sunt mai degajați și chiar se simt foarte bine.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua aduce frecușuri parteneriale. Zic ei ceva, e interpretat în alt fel. Au nevoie de foarte mult tact pentru a trece peste micile situații delicate. Dar, după-amiaza este foarte bună și au niște răsfățuri culinare.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, tot felul de activități, dar nu pentru ei, ci pentru alții. Nu înseamnă însă și că toată lumea este mulțumită, însă economic ies foarte bine și rezolvă treburi.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Au nevoie de libertate. Poate nu știu ce să facă cu ea, dar pur și simplu să piardă timpul le-ar prinde foarte bine. De aceea refuză solicitările, însă după-amiază sunt într-o forma bună.

Horoscop 15 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Tot felul de emoții și nesiguranță. Poate că își fac reproșuri sau ar vrea să fie mai buni decât sunt. Însă, după-amiază, depășesc aceste lucruri, mai ales dacă se întâlnesc cu prietenii și au loc tot felul de dialoguri spumoase și primesc încurajări.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close