Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 septembrie 2023. Taurii sunt puşi pe fapte mari, Gemenii îşi deschid inima

Horoscop 16 septembrie 2023. Taurii sunt puşi pe fapte mari, Gemenii îşi deschid inima

Horoscop 16 septembrie 2023. E o toamnă a renaşterii. Noi emoţii, noi relaţii, noi planuri. Taurii sunt puşi pe fapte mari, Gemenii îşi deschid inima, Scorpionii îşi dau arama pe faţă şi chiar se mândresc cu ea.

Horoscop 16 septembrie 2023. Taurii sunt puşi pe fapte mari, Gemenii îşi deschid inima
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    15 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Berbec 

Șansele tale de a avea o zi bună vor crește spectaculos dacă alegi să-ți pui zâmbetul pe buze imediat ce te trezești. Nu numai că te va pune pe o cale pozitivă, dar îţi va aminti și că lumea este a ta, funcţie de cum vrei să o priveşti. Poate fi plictisitoare și enervantă sau poate fi încântătoare și fascinant. Depinde de tine. Este prea ușor să lași pe alții să-ți spună cum să te simți. Cum ar fi să te simți după cum decizi tu?

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Taur 

Lumea din jurul tău este deschisă sugestiilor pe care le faci, așa că e timpul să transmiţi Universului cele mai mari speranțe și dorințe, și să vezi care dintre ele se materializează. Nu mai pierde nicio secundă. De îndată ce te trezești, gândește-te la ce vrei să împlineşti. Vizualizează persoană pe care vrei să o întâlneşti, acea mărire de salariu la care speri, sănătatea restabilită a unei persoane dragi. 

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Gemeni

A deschide și a lăsa pe cineva să intre în inima ta este mai ușor de spus decât de făcut. Așa că, dacă te afli în mijlocul unei relații în devenire, nu fi atât de dur cu tine, îngrijorându-te de ceea ce faci bine și de ce ai putea face greșit. Doar fi tu! Acesta este singurul lucru care contează. Fii sincer/ă și acționează așa cum simți. 

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Rac 

Astăzi, s-ar putea să simți mult mai mult decât crezi, ceea ce ar putea provoca o neînțelegere dacă nu ești atent/ă. Trebuie să muncești mai mult pentru a ști când sentimentele tale sunt relevante și când. Emoțiile te fac mai exuberant/ă, iar comunicările pot fi interpretate greșit. Ai putea crede că oamenii te insultă sau se îndoiesc de motivele tale, când de fapt nu ese aşa. Amână orice decizie majoră până când ai toate datele.

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Leu 

Într-unul dintre grupurile tale, există un post vacant de lider de ceva vreme. Ar trebui să te gândeşti serios să candidezi pentru acest post. Oamenii se bucură de perspectiva unică pe care o aduci în scenă și vor reacționa bine la noile tale idei despre cum să schimbi lucrurile. Trage pe cineva deoparte astăzi și întreabă-l ce părere are despre tine. Vei primi un feedback foarte încurajator.

Citeşte şi: Zodii care își găsesc sufletul pereche în această toamnă, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei au garanție 200% că s-au potcovit"

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Fecioară 

O mulțime de informații vor veni la tine astăzi, dar ai capacitatea de a te menține calm/ă. Poate că este orientarea ta puternică pe detalii care îţi va salva ziua, sau poate că abilitatea ta de a vedea imaginea de ansamblu te ajută să faci faţă situaţiei. Indiferent ce faci îţi şi iese. Este ziua perfectă pentru a încerca ceva nou. Vei avea succes.

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Balanţă 

Nu mai este loc de scuze astăzi. Singurul lucru care îți stă în cale ești tu, așa că e timpul să nu mai dai vina pe nimeni și să începi să pui lucrurile în mişcare. Dacă nu ai toate informațiile necesare, întreabă cu simţ de răspundere în jur. Dacă nimeni nu se opreşte să îţi dea o mână de ajutor, mergi singur/ă mai departe. Nu e uşor, dar cel puțin când vei termina îţi va creşte stima de sine.

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Scorpion

De ce te străduiești atât de mult să-ți ascunzi imperfecțiunile faţă de ceilalţi? Acestea sunt mici detalii ale personalităţii tale pe care oamenii trebuie să le vadă pentru a înțelege cine ești cu adevărat. Așa că nu ezita să le expui. De fapt, mândreşte-te de ele! Micile imperfecţiuni sunt cele care te fac memorabil/ă şi special/ă. Arată mai mult din adevăratul tău sine. Va da roade.

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Săgetător 

Jocurile sociale erau înainte distractive și fermecătoare, dar în ultimul timp au devenit prea previzibile și obositoare. E timpul pentru o schimbare de plan şi decor. Evită oamenii care mai mult vorbesc decât acționează. În schimb, petrece mai mult timp cu cei care fac lucrurile să se mişte cu adevărat. Ei sunt cei care contează. 

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Capricorn

Ai timp să fii mai caritabil astăzi, așa că pune-te în slujba cuiva care are nevoie de sprijin. Un prieten sau o rudă în vârstă ar aprecia cu adevărat ajutorul tău și nu va fi un inconvenient pentru tine. Efortul şi timpul tău vor fi răsplătite. Astfel vei cunoaşte şi pe cineva nou care îţi va schimba viaţa. 

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Vărsător 

S-ar putea să nu fii în mijlocul unei aventuri spectaculoase, dar cu siguranță ţi se pregătește ceva interesant. Cineva se află exact pe aceeași frecvenţă cu tine, fie într-o situație profesională, fie într-una socială, iar astăzi ai oportunitatea de a vă cunoaşte. Poate că depinde de tine să pornești conversația, dar odată ce o faci, cealaltă persoană va conduce cea mai mare parte a dialogului și vei începe să simți că vă cunoaşteţi de o viaţă.

Horoscop 16 septembrie 2023 pentru Peşti

Dacă petreci prea mult timp gândindu-te la motivele celuilalt, va fi copleșitor. Nu vei putea prezice ce va fi în continuare, așa că de ce să încerci? Lasă-i să fie cine sunt și concentrează-te doar pe a-ți îndeplini propriile planuri. Dacă aștepți ca altul să ia o decizie înainte de a merge mai departe, îi dai prea multă putere asupra ta. Mergi pe drumul tău. Dacă vor să vină, te vor anunța. Nu este sănătos să depinzi de cineva în mare măsură la acest moment.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close