Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 decembrie 2023. Fecioarele iau hotărâri în relații, Scorpionii sunt obsedați de o întrebare

Horoscop 17 decembrie 2023. Fecioarele iau hotărâri în relații, Scorpionii sunt obsedați de o întrebare

Horoscop 17 decembrie 2023. Taurii au resurse multe pentru a ajuta pe cineva, Săgetătorii renunța la cineva pentru binele lor.

Horoscop 17 decembrie 2023. Fecioarele iau hotărâri în relații, Scorpionii sunt obsedați de o întrebare
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    16 Dec 2023   •   15:00

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Berbec

Viața este puțin neclară în acest moment, dar nu prea ai ce să faci în privința asta! Lasă-te pe spate și vezi dacă îți poți convinge prietenii și familia să se descurce cu ambiguitatea. Puteți explica totul mai târziu.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Taur

Ești în cea mai bună formă atunci când ajuți prieteni sau necunoscuți astăzi. Energia ta este puternică, dar este aproape în totalitate îndreptată spre exterior. Poți acumula o mulțime de puncte bonus dacă te aplici.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Gemeni

Astăzi nu reușești să faci cum vrei într-o discuție sau o ceartă și asta îți aduce o frustrare imensă. Vestea bună este că flexibilitatea ta pe termen lung ar trebui să te ajute să te adaptezi la noul sistem.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Rac

Concentrează-te astăzi pe lucruri precum planificarea și brainstormingul. Energia ta bună este prea puternică pentru a o irosi pe banalități sau pe muncă. Te poți întoarce la aceste lucruri peste câteva zile.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Leu

Nu fiți prea șocat sau supărat dacă astăzi nu vă puteți înțelege prietenii sau familia. Și lor le este greu să vă înțeleagă. În orice caz, sentimentele sunt reciproce și temporare!

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Fecioară

Simțiți presiunea de a face ceva în legătură cu relația voastră principală. Ar putea fi vorba de partenerul tău, de copil sau de cel mai bun prieten, dar acum este momentul să faci un pas înainte și să preiei conducerea.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2024: Tigrii îşi vor schimba locul de muncă, Caii îşi vor îndeplini toate obiectivele

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Balanță

Trebuie să nu ieșiți în evidență astăzit! Este una dintre acele zile în care nu ești suficient de lucid pentru a face față unei confruntări la orice nivel.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Scorpion

Ești obsedat de o singură mare întrebare, la care poți răspunde mai ușor decât crezi! Rafala ta de inspirație vine exact la momentul potrivit pentru tine, așa că poți să o aștepți.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Săgetător

Azi renunți la ceva sau la cineva, probabil fără să-ți dai seama! Vestea bună este că este spre binele tău, dar s-ar putea să te înnebunească puțin pentru o vreme până când vei realiza acest lucru.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Capricorn

Asigură-te că te joci cu ideile tale mai creative astăzi. Ar trebui să aveți timp suplimentar pentru a face acest lucru și este aproape sigur că veți da peste ceva care funcționează foarte bine pentru dvs.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Vărsător

Într-un fel sau altul, astăzi trebuie să ai de-a face cu mase de oameni, iar acest lucru s-ar putea să te înnebunească puțin! Una este să vorbești cu unul, și cu totul altceva este să te adresezi fiecăruia în parte.

Horoscop 17 decembrie 2023 pentru Pești

Faci din greșeală ceva incredibil de frumos pentru tine! Nu costă pe nimeni altcineva niciun cent, așa că relaxează-te și bucură-te de greșeala ta hilară. Este un moment bun pentru a fi tu, asta e sigur!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close