Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 septembrie 2023. Gemenii învață să spună "nu", Balanțele pun banii pe primul loc

Horoscop 17 septembrie 2023. Gemenii învață să spună "nu", Balanțele pun banii pe primul loc

Horoscop 17 septembrie 2023. Nativii din zodia Scorpion obțin atenția de care au nevoie, Capricornii își întăresc relația cu partenerul.

Horoscop 17 septembrie 2023. Gemenii învață să spună "nu", Balanțele pun banii pe primul loc
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Berbec 

Este în regulă dacă o iei mai încet și o iei mai ușor astăzi. De fapt, este mai bine dacă o faci! Energia ta se reîncarcă și s-ar putea să dureze toată ziua până când vei simți că ești gata să te întorci în joc.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Taur 

Tu și sentimentele tale romantice sunteți înfierbântați în acest moment, indiferent dacă ești singur sau implicat de mult timp într-o relație. Nici obiectul afecțiunii tale s-ar putea să nu dureze prea mult timp pentru a-ți remarca atenția.

Citește și: Zodii care își găsesc sufletul pereche în această toamnă, horoscop cu Mihai Voropchievici

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Gemeni

Sunteți mai dispus ca niciodată să spuneți NU oamenilor și ați putea surprinde pe cineva care este obișnuit să audă "da". Încercați să îndulciți oarecum lovitura. Majoritatea oamenilor sunt puțin sensibili.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Rac 

Trebuie să obțineți toate informațiile înainte de a face mutarea astăzi, iar acest lucru ar putea dura ceva timp. Încearcă să ai răbdare, dar s-ar putea să fii nevoit să amâni unele persoane pentru o vreme.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Leu 

Treceți totul și pe toată lumea printr-o verificare a intuiției astăzi. Trebuie să știi ce se întâmplă sub suprafață înainte de a merge mai departe. Este o zi bună pentru tine să-ți pui instinctele pe primul loc.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Fecioară 

Fiți mai atent la ceea ce încearcă să vă spună ceilalți oameni astăzi. S-ar putea ca ei să nu fie atât de clari pe cât cred. De fapt, s-ar putea să fie nevoie să sondezi adâncurile și să pui întrebări mari.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Balanţă 

Problemele legate de fluxul de bani sunt îngrijorătoare, dar nu paralizante în acest moment, așa că vedeți dacă puteți face ceva progrese în curând. Este una dintre acele zile în care problemele lumești sunt mult mai importante decât cele spirituale

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Scorpion

Dacă aveți nevoie să faceți o reprezentație sau să atrageți oamenii la dumneavoastră, acum este momentul să acționați. Energia dvs. pozitivă este incredibil de atractivă și ar trebui să reușiți să îi faceți pe oameni să vă acorde atenție.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Săgetător 

Ajungeți la fondul crizei de dispoziție ciudată de astăzi. Nu sunteți pe deplin sigur de ce vă simțiți așa cum vă simțiți. Odată ce te vei liniști și te vei gândi bine, ar trebui să poți face progrese.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Capricorn

Prietenii și cunoscuții tăi așteaptă lucruri mari de la tine astăzi, iar tu le îndeplinești! Faci parte dintr-o rețea care se întărește pe zi ce trece, iar în curând va fi rândul tău să te folosești de ea.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Vărsător 

Nu vă simțiți în sincronizare cu restul lumii în acest moment, dar cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este că trebuie să încetiniți puțin ritmul. Este un moment bun pentru a lua în considerare noi opțiuni și a revizui planurile.

Horoscop 17 septembrie 2023 pentru Peşti

Deciziile sunt mai dificile ca niciodată în acest moment. Cum poți refuza pe cineva sau ceva? Trebuie să închizi cel puțin o ușă, și asta în curând, dar ar trebui să te simți în totalitate în regulă în prealabil.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close