Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecii au noroc la bani, Gemenii simt nevoia să se îndrăgostească

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecii au noroc la bani, Gemenii simt nevoia să se îndrăgostească

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu. Nativii din zodia Berbec au noroc, în această perioadă, la bani şi în afaceri, în timp ce Gemenii simt nevoia de flirt şi să se îndrăgostească.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecii au noroc la bani, Gemenii simt nevoia să se îndrăgostească
Sursa foto: Antena 3 CNN | Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2024   •   16:30

"Având în vedere că suntem în sezonul eclipselor, pe 25 martie vom avea o eclipsă de Lună în Balanţă, o eclipsă în penumbră, pe 8 aprilie vom avea o eclipsă totală de Soare, dar axa Berbec-Balanţă, unde se întâmplă aceste eclipsă, chiar asta face. E o axă balansoar. Se schimbă atmosfera brusc şi vremea, de la rece la cald, şi vremea e influenţată. Dar, vorbim despre eclipsa în Balanţă, care Balanţa guvernează relaţiile, căsătoriile, parteneriatele.

În funcţie de karma fiecăruia, lucrurile pot trece de la rău la bine, dar şi de la bine la rău. Se pot întâmpla lucruri, evenimente. Pe de altă parte, în plan psihologic, Balanţa mai duce către o astenie de primăvară, dar eu îi zic depresie. Există risc de dezechilibru, cădere, prăbuşire. Atenţie foarte mare! Mai ales că Marte este până pe 23 martie în Vărsător şi asta strică un pic motoarele, aparetele. Atenţie la echilibru, stări de vertij, slăbiciune în organism.

Axa Fecioră-Peşti este foarte încărcată şi cam are legătură cu sănătatea şi multe lucruri care ţin de dezechilibre în organism. Pe data de 20 martie Soarele intră în Berbec odată cu echinocţiul de primăvară, iar asta e un lucru bun şi înseamnă că trebuie să ne înnoim cumva, să ne regenerăm. Şi gândurile, şi mentalitatea, şi hainele.

Conjuncţia Venus-Marte în zodia Peşti. În plan sentimental, un pic mai multă profunzime, dar şi mai multă apăsare. Ceea ce nu ne omoară ne face mai puternici. Apoi, vorbim despre intrarea lui Marte în zodia Peşti care cumva forează în emoţiile, în intuiţiile noastre, dar ne ajută să devenim puţin mai curioşi vizavi de citit, de călătorit. Curiozitatea nu ne strică. Şi mai ales atenţie la conjuncţia Mercur-Chiron, destin în Berbec, noi încă suntem cu multe planete în Peşti, iar oamenii sunt pierduţi în tot felul de posibilităţi, dar destinul Mercur în Berbec arată că nu există decât o singură soluţie şi pe aceea trebuie să o găsim. Câtă vreme suntem nehotărâţi înseamnă că nu am găsit-o pe aceea, iar când o găsim pică fisa", a spus Cristina Demetrescu la emisiunea Vorbeşte Lumea.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Eclipsa le afectează căsătoriile, parteneriatele, dar şi la ei se poate întâmpla. Berbecul poate să zică într-o zi: până aici! Însă, un eveniment de familie poate să îngroape securea războiului acolo unde există tensiuni. Oamenii se adună atunci când e cazul să rezolve alte probleme. Berbecilor le merge foarte bine din punct de vedere financiar, începe business-ul să funcţioneze

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii sunt rugaţi să nu care lucruri grele pentru că poate să sufere coloana, mai ales la bărbaţi. Când au de-a face cu ceva fin, o lucrare estetică mai deosebită, să apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii sunt implicaţi în sezonul flirturilor, al relaţiilor, simt nevoia să iubească, să se îndrăgostească, dar acolo e o zonă puţin mai tulbure. Pentru Gemenii care nu au treabă cu dragostea, se pot ocupa de copii. De şcoala lor, de anturajul lor, de sănătatea lor sau poate chiar de o custodie. Dar acolo pică eclipsa, în zona iubirii şi a copiilor.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt puşi pe curăţarea energetică a căminului, a casei. Eclipsa nu e zi bună pentru asta, dar este bun echinocţiul. Racul în mod special simte nişte probleme, dar dezechilibrele sunt în sufletul Racului sau poate în starea lor de oboseală şi toată chestia asta Racul o proiectează asupra casei. Racul are o legătură energetică cu propriul cămin. Lucrurile stau exact invers.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leii nu trebuie să fie naivi în perioada asta şi să ia o informaţie la prima mână. Să verifice de două-trei ori dacă o informaţie este corectă, pentru că poate să fie o minciună, poate să fie o gafă sau poate să fie o răutate. Şi atunci s-ar putea şi ei să propage la rândul lor o mare poveste care s-ar putea să pice prost şi să îi pună pe ei într-o lumină proastă. Atenţie şi la condus.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele cheltuiesc mulţi bani, iar cheltuielile exced cumva bugetul, fie că se mută undeva, fie că îşi schimbă funcţia. E nevoie şi de mobilă, şi de garderobă.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Balanţele trebuie să fie atente la ceea ce le aduce următoarea perioadă, să speculeze un pic, să profite de următoarea perioadă şi să îşi valorifice nişte oportunităţi în bani, pentru că sunt într-un moment delicat în care cred că banii trebuie să vină dintr-un credit, ba dintr-o vânzare de casă, ba din vânzarea unei bijuterii. Lucrurile stau cu totul şi cu totul diferit. Dacă au nevoie de bani, acolo e o abilitate, o calitate, să o valorifice.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionii stau mai delicat cu sănătatea, poate chiar din punct de vedere psihologic, cum spuneam cu depresiile, dar din cauza asta pot să revină nişte vicii sau nişte obiceiuri mai proaste, alcool, mâncare, alte lucruri care nu sunt tocmai bune. Şi, probabil, ceva conflicte în vieţile Scorpionilor.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii stau ceva mai bine, ei trebuie doar să evite anturajele, grupurile, prietenii, să stea mai singuri, să evite aglomeraţiile. Karma colectivă e problema acum. Dacă depindem de cineva, atunci nu este foarte bine. Dar dacă stăm singuri şi ne vedem de treabă, timpul trece şi eclipsa asta poate să fie chiar revelatorie. Pentru foarte mulţi eclipsa poate să aducă lucruri foarte interesante, dar trebuie să ne situăm la un alt nivel.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii sunt un pic iritaţi, vorbim de relaţia Capricornului cu femeile, de o şefă, s-ar putea să îşi dea demisia. Dacă este în faţa unei comisii sau a unui complet de judecată, şi acolo e o femeie, Capricornul poate să fie iritat de subiectivismul acesteia. El ştie întotdeauna mai bine care este verdictul, dar, din păcate, acum depinde de autoritatea cuiva.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii pot fi, fie epuizaţi şi au tendinţa să renunţe la unele studii, mai ales cei care se duc la facultate, sau invers. Se supraîncarcă cu anumite lucruri şi probabil că nu le pot duce pe toate.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

În privinţa Peştilor, apare un risc de pagubă, poate chiar de furt. Oricât de multă încredere aveţi în cineva, în perioada asta, nu este momentul să bateţi palma sau să vă fie milă. Karma şi eclipsa în Balanţă, totul trebuie făcut sub litera legii pentru ca toate să fie bine în viitor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close