Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își negociază salariul, Vărsătorii au parte de câștiguri

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își negociază salariul, Vărsătorii au parte de câștiguri

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Această săptămână, lasă loc inițiativei mai ales la locul de muncă, acolo trebuie să fim îndrăzneți și mai productivi. Este o săptămână cu Lună plină, ce se formează sâmbătă. Este o săptămână care pune preț mult pe relații și pe informare și chiar educație, care ne cere să cântărim și să judecăm lucrurile cu mintea noastră.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își negociază salariul, Vărsătorii au parte de câștiguri
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    18 Iul 2021   •   11:33

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe sub auspicii bune, mai ales conversaționale și comunicaționale, se întâlnesc, sicută și își iau tot felul de informații din mediul în care ei trăiesc, atât informații pentru muncă, mai ales în a doua jumătate a săptămânii, cât și pentru probleme de sănătate pe care le pot rezolva. Au nevoie de specialiști, mai ales marți, miercuri și joi și e bine să apeleze la ei pentru că vor primi niște îndrumări foarte bune. Finalul de săptămână îi găsește cu ocupații lejere care le fac plăcere, alături de prieteni.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, interes și în această săptămână pentru finanțe, mai ales miercuri și joi, în prima jumătate a zilei. Pot rezolva multe probleme cu multă istețime. Asta înseamnă să nu vină cu niște rețete sau cu ofurile lor din trecut și să fie deschiși și să vadă din alt unghi o problemă pe care ei o administrează acum sau averea pe care vor să o administreze acum. Acte multe, mai ales joi, vineri și sâmbătă. Pot obține o autorizație sau un act important pentru care s-au zbătut săptămânile trecute.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna are valoare mai ales din punct de vedere al imaginii lor publice și țin mult să se vadă cunoștințele lor, să fie agreați și apreciați, dar de asemenea să fie și onorați financiar pentru munca pe care o fac. Își negociază foarte strâns banii, atât miercuri, cât și joi, dar mai ales vineri. Nu cedează nici un pic, au și argumente și pot obține în final lucrurile pe care și le doresc. Foarte multe interacțiuni în această săptămână. În weekend s-ar putea drumuri.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, o săptămână care începe foarte bine la locul de muncă sau cu tot felul de activități pe care și le-au propus și le duc la bun sfârșit. Marți și miercuri, în special, au mult elan și productivitate. Pentru vineri și sâmbătă sunt zile în care trebuie să fie mult mai atenți la relațiile personale. Pot avea sentimentul că ceilalți fie îi ignoră, fie se iau de ei și au niște replici destul de dure, pun lucrurile la punct. 

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua de luni este un pic mai lipsită de energie sau ei simt nevoia poate să fie mai discreți pentru a se concentra pe treburile lor. În schimb, au foarte multă energie marți, miercuri și joi au elan, au îndrăzneală, au entuziasm, au chef de lucrurile care li se întâmplă. Sunt și într-o formă foarte bună sentimental. Se simt frumoși, se simt grozavi și asta le dă un aplomb care li se potrivește foarte bine. Joi după amiază și vineri trebuie să fie foarte atenți la lucrurile pe care le au de făcut pentru a nu deranja pe cineva, mai ales un superior, un șef, sau pentru a duce la bun sfârșit, corect, un lucru de care depind altele la fel de importante. În weekend, alături de partener sau cu o persoană dragă.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt în ședință luni și pun cap la cap tot felul de informații, încearcă să găsească o soluție bună și eficientă. Marți, miercuri și joi se pot simți puțin nesigure Fecioarele sau nu știu exact ce poziție să adopte sau își negociază poziția sau fac cumva așa, glisează între două persoane, între două teorii, nu țin partea nimănui și fac un joc, nu neapărat riscant, dar care poate fi taxat de cei din jur, pentru că nu știu exact cum să se poziționeze față de o teorie sau de o inițiativă. În weekend, alături de prieteni sau hobby-uri și activități recreative.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele sunt preocupate de rezultate și de rentabilizarea muncii lor, luni. Treabă cu actele pentru marți, miercuri și joi. Pot da sfaturi unor persoane și să îndrume niște proiecte acolo unde e vorba de acte și alte persoane. În plus, pot face o muncă pedagogică sau li se cere sfatul și o să-și dea seama că asta este o ocupație care li se potrivește foarte bine. Pentru vineri și sâmbătă, câteva discuții în casă pentru că sunt niște aranjamente de făcut și multe lucruri de făcut, dar pe a doua jumătate a weekendului, distracție cu prietenii sau cu persoane tinere.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte intuitivi luni și poate în funcție de ce le spune sufletul așa acționează și pe parcursul săptămânii. Primesc niște informații, fac niște legături au niște amintiri, fac niște conexiuni. Foarte importantă ziua de luni pentru ei și pot anticipa niște consecințe, de aceea își reglează cumva acțiunile. Asta se întâmplă marți, miercuri și joi, mai ales că le vizează banii, cu cine discută, cum discută, cu cine negociază, cum pun problema. Sunt foarte tactici la mijlocul săptămânii și reușesc în ce își propun. Vineri și sâmbătă posibile drumuri, poate nu neapărat de plăcere, că mai mult de nevoie, dar până la urmă este bine. În weekend, a doua jumătate, familia e pe primul plan.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii, atenție la sănătate luni, să înceapă ușor. Marți, miercuri și joi suhnt totuși în formă și pot face multe lucruri, chiar se impun. Unii pot cere sfatul unei persoane recunoscute în domeniul lor profesional, într-o problemă care îi frământă. Poate fi de sănătate, profesională, financiară. Indiferent care e problema, au nevoie de o autoritate pe care să o consulte. Sunt foarte atenți cu banii vineri și sâmbătă, nu au voie să cheltuiască, totul pe economie. Mai curând, repară, condiționează, salvează ceva, un bun. Și drumuri duminică.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, pot fi un pic nostalgici în această săptămână, își aduc aminte de momente frumoase, de persoane de care au fost foarte apropiați cândva. Prima jumătate a săptămânii stă sub semnul rememorărilor și nostalgiilor. Aud tot felul de informații despre alte persoane, poate cineva își anunță și vizita de peste mări și țări și au emoții plăcute legate de acest aspect. Și ei își pot pregăti o călătorie. Pentru vineri și sâmbătă, pot exista mici tensiuni între ei și o persoană apropiată, poate chiar partener. Sunt diferențe de opinii și de crezuri. Ele nu prea pot fi lămurite într-o discuție, așa că mai bine își deschid sufletul, inima și acceptă și alte puncte de vedere. 

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de luni este destul de solicitantă, dar pot avea rezultate, au spor și știu că de pe urma muncii pe care o depun vor urma să câștige, nu câștigă imediat, mai mult decât au investit acum. Acum e doar investiția și li se pare mare, dar câștigurile, în timp, vor fi mult mai mari și dacă se mobilizează atunci va fi foarte bine. Au succesuri sau primesc laude. Marți, miercuri și joi sunt zile foarte bune pentru ei, sunt populari, au lipici și pot rezolva multe lucruri. Atenție la sănătate vineri și sâmbătă, neapărat încărcarea bateriilor.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au o zi de luni în care sunt foarte vigilenți și foarte atenți la niște aspecte juridice, legale sau poate spirituale și filozofice, depinde de care e problema de care se ciocnesc, dar sunt atenți la detalii și să nu le scape ceva, mai ales în relațiile publice, relațiile cu oficiali sau cu persoane importante. Marți, miercuri și joi au muncă bună și conduc bine lucrurile. Au mult farmec personal și cumva și prin farmec și prin modul de a se comporta reușesc să deschidă niște uși. Pentru vineri și sâmbătă, activități de voie și poate pentru o pasiune care e foarte importantă pentru ei. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close