Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 aprilie. O zodie călătorește într-un loc neașteptat

Horoscop 19 aprilie. O zodie călătorește într-un loc neașteptat

Horoscop 19 aprilie. O zodie călătorește într-un loc neașteptat
18 Apr 2018   •   17:24

HOROSCOP. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru ziua ce urmează!

Berbec

Vă sfătuiesc să aveți grijă, pentru că vătămările și arsurile sunt foarte probabile. Puneți accentul  pe îngrijirea pielii, utilizând produse de hidratare. Starea financiară se îmbunătățește vizibil, de la o zi la alta, iar în această perioadă, banii vor fi primiți în mod regulat și numărul lor va crește. Cheltuielile vor fi puține, iar toate sunt previzibile și rezonabile.

Taur

Nu exagerați cu nimic în privința alimentației! În scopuri cosmetice, probabil că merită să repetați unele procedee despre care știți că v-au priit. Financiar, deși nu veți excela în câștiguri, aveți șansa de a stabili contacte cu oamenii potriviți. Nu este cel mai bun moment pentru schimbări radicale la serviciu, dar e favorabil pentru o muncă stabilă și familiară.

Gemeni

Veți traversa conflicte legate de finanțe sau vin întrebări despre viitorul copiilor voștri. În orice caz, atâta timp cât astrul care vă guvernează e retrograd, nu este potrivită luarea deciziilor finale, ci trebuie să mai așteptați. După aceea, o să puteți raționa și acționa. De la zi la zi, vă veți anima, iar la întâlnirile cu prietenii veți povesti despre planurile de viitor.

Rac

Vor fi bucurii, însă vor exista și costuri ori dorințe nerealizate. Particularitatea este că ambele sunt reprezentate în număr egal. Activitatea profesională va fi destul de susținută. Pe drumul spre atingerea obiectivului dorit, o să vă confruntați cu o serie de obstacole. Va fi necesar să schimbați ceva și s-ar putea să existe dispute serioase cu partenerul.

Leu

Cercul de comunicare se va extinde considerabil. Veți întâlni prieteni adevărați cu care vă simțiți uniți nu numai prin viziunile comune asupra vieții, ci și prin visele comune de viitor. Împreună puteți să discutați planuri și noutăți sau să exersați o limbă străină. Aveți grijă de voi și preveniți proactiv bolile cronice. Atenție când călătoriți, până pe 15 aprilie.

sursa: clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close