Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 februarie 2023. Berbecii primesc semnale de la univers, Balanţele încep o nouă relaţie de dragoste

Horoscop 19 februarie 2023. Berbecii primesc semnale de la univers, Balanţele încep o nouă relaţie de dragoste

Horoscop 19 februarie 2023. Berbecii primesc semnale de la univers că va urma o schimbare, Balanţele încep o nouă relaţie de dragoste, iar Scorpionii au parte de o protecție divină.

Horoscop 19 februarie 2023. Berbecii primesc semnale de la univers, Balanţele încep o nouă relaţie de dragoste
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    18 Feb 2023   •   15:16

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Berbec

Apar semnale din univers care îi invită la o schimbare fundamentală pe nativii din zodia Berbecului. În plus, vor începe cu bine săptămâna viitoare.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Taur

Taurul este una dintre zodiile care au cel mai bun an, iar aceasta este perioada în care scapă de karma grea. Se anunţă, aşadar, zile bune, perioade minunate pentru ei şi liniştea la care visează de mai mult timp.

Citeşte şiHoroscop martie 2023, cu Cristina Demetrescu. Racii se îndreaptă spre credinţă, Fecioarele spre divorţuri, separări

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Gemeni

O perioadă bună urmează şi pentru cei din zodia Gemenilor. Astrele arată că vin zile în care ei pot da lovitura. Fie că e vorba de partea materială şi pot câştiga nişte bani sau de o surpriză în relaţia cu partenerul, oricum vor avea o perioadă prielnică.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Rac

Duminică este o zi a surprizelor pentru nativii din zodia Racului. Nici nu se aşteptau aceste persoane ca lucrurile să iasă astfel. 

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Leu

Leii fac o greșeală mare în aceste zile. Oricum, au fost atenţionaţi cu privire la modul în care ar trebui să acţioneze, ştiu cum ar trebui să ia deciziile, dar pare că vor să facă totul după cum îşi doresc ei.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Fecioară

Fecioarele, în schimb, obţin tot ceea ce îşi doresc. E adevărat şi că sunt capabile de orice efort pentru asta, iar munca lor se va vedea în rezultatele pe care le au.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Balanţă

Nativii din zodia Balanţei au toate şansele să înceapă o relaţie nouă de dragoste în aceste zile. De aceea, sunt anunţate schimbări majore pentru acești nativi.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Scorpion

Nativii din Scorpion au parte de o protecție divină care apare prin intermediul unor persoane care vor foarte mult să ajute. Aceşti oameni au şi foarte mulţi prieteni, dar prieteni de calitate, nu din cei care doar se dau amici cu ei.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Săgetător

Sunt momente de cumpănă pentru unii nativi din zodia Săgetătorului. Pentru unii, astrele arată că ar fi vorba de noi începuturi.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Capricorn

Capricornii află niște secrete, unele le prind bine, pentru că înţeleg mai bine anumite lucruri, iar altele le strică starea de spirit. Poate o plimbare în parc sau o drumeţie pe munte vă face să reflectaţi mai bine la ceea ce aţi aflat.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Vărsător

Pentru nativii din Vărsător, urmează o perioadă cu mult stres, bătaie de cap, aşa că profitaţi de această zi liberă pe care o mai aveţi.

Horoscop 19 februarie 2023 pentru Peşti

Peştii pun dragostea pe primul loc. Unii fac bine că procedează aşa, în timp ce pentru alţii, această decizie pare că nu le prinde bine pe termen îndelungat.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close