Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii trebuie să lase de la ei dacă vor să fie bine, iar Peştii ar fi bine să amâne unele activităţi

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii trebuie să lase de la ei dacă vor să fie bine, iar Peştii ar fi bine să amâne unele activităţi

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi a puterii, indiferent ce spun ceilalţi privind sugestiile bune, dar ne urmăm calea cu curaj şi cu demnitate.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii trebuie să lase de la ei dacă vor să fie bine, iar Peştii ar fi bine să amâne unele activităţi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2022   •   09:18

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi cu adevărat complicată, mai ales în prima parte a zilei.  Trebuie să avem răbdare, dar pe de altă parte, să rămânem cu ochii aţintiţi spre scopurile noastre.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pot exista confruntări. E ca şi când ar fi împotriva lumii. Au de făcut ceva, un lucru în care ai cred, dar  ceilalţi nu văd cu ochi buni lucrul acesta. Merg mai departe.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Nu sunt foarte siguri de poziţia lor. Fie au o funcţie importantă și trebuie să decidă lucruri, dar poate au sentimentul că nu sunt foarte pregătiți pentru actuala situație. Confruntări, discuții și explicații chiar și cu autoritățile sau șefii.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Tensiunile sunt legate de transmiterea unor informații, au rătăcit un act sau la dosar mai trebuie adăugat un act care e mai greu de obținut şi poate şi timpul îi presează.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Probleme financiare. Bani care trebuie să vină de la alcineva, aşa că trebuie să lupte pentru banii lor, una din acele zile în care drepturile materiale şi financiare sunt subliniate.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Este foarte posibil să se certe cu cineva, sau să întoarcă spatele cuiva, sau să rupă relaţia cu cineva cu care nu se înţeleg. Au senzaţia că ceilalţi sunt retrograzi şi nu înţeleg ideile avansate. 

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Tensiunile vizează relaţiile profesionale. E posibil să îi lase baltă un colaborator sau să fie în incapacitate de a-şi rezolva problemele şi dacă ei nu pot ţine locul, atunci simt în întârzierea cum se suflă în ceafă.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Tensiunile, mai ales în prima parte a zilei vizează relaţiiile sentimentale sau imaginea publică. Au sentimentul că nu sunt suficienţi de respectaţi deşi ei au făcut totul pentru a merita aprecierea celor din jur. Mai multă înţelegere.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Fac pe şefii şi poate că le stă foarte bine în acest rol. Ştiu ce au de făcut şi ştiu să se impună, dar nu este necesar să îi strivească pe ceilalţi pentru a-şi atinge obiectivele.

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Tensiunile, mai ales în prima parte a zilei sunt generate de faptul că luptă pentru drepturile lor, au argumente, au şi acte doveditoare, dar s-ar putea ca un funcţionar să fie mai încăpăţânat şi să nu vrea să le facă pe plac. 

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Tensiunile acestei zile sunt de natură sentimentală. Chiar şi un pic de senzualiate este implicată. Trebuie să lase de la ei dacă vor să fie bine şi chiar să cucerească o persoană cu gesturi cavalereşti sau tandre. 

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Tensiuni în prima parte a zilei, dar şi discuţii din care nimeni nu prea înţelege nimic. Mai multă răbdare şi să asculte mai mult şi chiar să citească expresiile, gesturile persoanei cu care discută 

Horoscop 19 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Tensiunile vizează munca. Poate nici Peştii nu sunt într-o dispoziţie foarte bună şi chiar fizic. E bine să se menajeze şi poate e bine să amâne unele activităţi pentru formule astrale mai bune.  

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close