Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie calcă strâmb și își rănește partenerul

Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie calcă strâmb și își rănește partenerul

Horoscop 19 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de vineri.

Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie calcă strâmb și își rănește partenerul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Maria Sabu    |    18 Iun 2020   •   22:50

Berbec - Dragoste: Ți-ai urmărit partenerul ca un  cățeluș toată ziua și nu va trece mult până nu-ți va cere ceva spațiu pentru a respira. Sănătate: O plimbare rapidă de seară vă va ajuta să vă limpeziți mintea. Carieră: Cariera ta durează mai mult decât te așteptai să cobori din pământ, dar stelele te îndeamnă să ai răbdare, deoarece veștile bune sunt chiar după colț.

Taur - Dragoste: Ți-ar plăcea să faci drumeții cu partenerul tău în acest weekend. Sănătate: Nu va fi ușor să vă graduați energia cu tot ce se întâmplă. Încercați să găsiți un echilibru. Carieră: Jupiter în Capricorn vă va ajuta să vă consolidați poziția la locul de muncă. Va trebui să negociați o schimbare sau să obțineți ceva ce vi s-a promis cu mult timp în urmă.

Gemeni - Dragoste: Țineți să flirtați cu străini n fața ochilor partenerului. Sănătate: Ai nevoie de odihnă! Trebuie să te odihnești din când în când. Carieră: La începutul zilei ai o încredere scăzută, dar ar trebui să îți revii.

Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie își pune partenerul pe jar

Rac - Dragoste: Vrei să rezolvi singur o problemă și asta dă bănuială partenerului tău. Sănătate: Creierul tău va fi neliniștit, nu vei dormi mult, dar nu te vei simți obosit. Carieră: Îți vei folosi tot tactul profesional pentru a salva problema la locul de muncă.

Leu - Dragoste:Doriți să păstrați rutina și monotonia cât mai departe de relația voastră. Sănătate: Nivelurile dvs. de stres sunt la cote înalte și vă este greu să vă relaxați. Ascultă nevoile corpului tău. Carieră: Colegii tăi sunt la un pas de război și tu trebuie să te hotărăști de partea cui ești.

Fecioară - Dragoste: Prietenii și familia vă văd ca un cuplu perfect. Sănătate: Ai o tuse seacă de care nu mai scapi. Trebuie să consulți un medic. Carieră: Nu trebuie să fii surprins, dar ești foarte bârfit la locul de muncă.

Balanță - Dragoste: Relația ta nu a fost niciodată mai sănătoasă! Tu și partenerul dvs. puteți fi mândri de ceea ce ați obținut în acest domeniu. Sănătate: Trebuie să vă canalizați excesul de energie. Carieră: O zi obositoare, dar constructivă iese la lumină. De la tine se așteaptă multe la locul de muncă.

Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie se desparte de partener

Scorpion - Dragoste: Te desparți de partenerul tău din cauza schimbării de atitudine. Sănătate: Marte în Pești va intensifica oboseala și nu veți ști de ce. Carieră: Veți fi liber să faceți ce doriți cu munca dvs. și nimeni nu vă va împiedica să vă îndepliniți sarcinile.

Săgetător - Dragoste: Relația voastră este mai bună ca niciodată. Sănătate: Obiectivele dvs. sunt stabilite și nimic nu vă va reține. Regimul dvs. cu exerciții fizice vă ajută să vă mențineți motivați. Carieră: I-ai atras atenția unuia dintre superiorii tăi  și această nouă relație profesională poate deschide câteva uși noi pentru cariera ta.

Capricorn - Dragoste: Partenerul tău nu este încântat de noile tale planuri. Sănătate: Te simți obosit, dar vei găsi modalități de a te relaxa. Carieră: Încă ești sub multă presiune, dar toată lumea va lucra mână-în-mână pentru a duce la bun sfârșit lucrurile.

Vărsător - Dragoste: Dacă relația ta este nouă, mai ai nevoie de mai mult timp pentru a avea încredere deplină în partenerul tău. Sănătate: Ești plin de energie și într-o dispoziție destul de bună. Carieră: Ideile tale sunt interesante, de aceea oamenii cu care lucrezi vorbesc tot timpul despre ele!

Pești - Dragoste: Cuplul tău va părea perfect chiar dacă tu iubești pentru amândoi. Sănătate: Monopolizat de mai multe activități, vă veți liniști mintea și să dormiți.Carieră: Vei merge mai departe cu succesul la serviciu.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close