Antena 3 Horoscop Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie calcă strâmb și își rănește partenerul

Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie calcă strâmb și își rănește partenerul

de Maria Sabu    |    18 Iun 2020   •   22:50
Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie calcă strâmb și își rănește partenerul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Horoscop 19 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de vineri.

Berbec - Dragoste: Ți-ai urmărit partenerul ca un  cățeluș toată ziua și nu va trece mult până nu-ți va cere ceva spațiu pentru a respira. Sănătate: O plimbare rapidă de seară vă va ajuta să vă limpeziți mintea. Carieră: Cariera ta durează mai mult decât te așteptai să cobori din pământ, dar stelele te îndeamnă să ai răbdare, deoarece veștile bune sunt chiar după colț.

Taur - Dragoste: Ți-ar plăcea să faci drumeții cu partenerul tău în acest weekend. Sănătate: Nu va fi ușor să vă graduați energia cu tot ce se întâmplă. Încercați să găsiți un echilibru. Carieră: Jupiter în Capricorn vă va ajuta să vă consolidați poziția la locul de muncă. Va trebui să negociați o schimbare sau să obțineți ceva ce vi s-a promis cu mult timp în urmă.

Gemeni - Dragoste: Țineți să flirtați cu străini n fața ochilor partenerului. Sănătate: Ai nevoie de odihnă! Trebuie să te odihnești din când în când. Carieră: La începutul zilei ai o încredere scăzută, dar ar trebui să îți revii.

Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie își pune partenerul pe jar

Rac - Dragoste: Vrei să rezolvi singur o problemă și asta dă bănuială partenerului tău. Sănătate: Creierul tău va fi neliniștit, nu vei dormi mult, dar nu te vei simți obosit. Carieră: Îți vei folosi tot tactul profesional pentru a salva problema la locul de muncă.

Leu - Dragoste:Doriți să păstrați rutina și monotonia cât mai departe de relația voastră. Sănătate: Nivelurile dvs. de stres sunt la cote înalte și vă este greu să vă relaxați. Ascultă nevoile corpului tău. Carieră: Colegii tăi sunt la un pas de război și tu trebuie să te hotărăști de partea cui ești.

Fecioară - Dragoste: Prietenii și familia vă văd ca un cuplu perfect. Sănătate: Ai o tuse seacă de care nu mai scapi. Trebuie să consulți un medic. Carieră: Nu trebuie să fii surprins, dar ești foarte bârfit la locul de muncă.

Balanță - Dragoste: Relația ta nu a fost niciodată mai sănătoasă! Tu și partenerul dvs. puteți fi mândri de ceea ce ați obținut în acest domeniu. Sănătate: Trebuie să vă canalizați excesul de energie. Carieră: O zi obositoare, dar constructivă iese la lumină. De la tine se așteaptă multe la locul de muncă.

Horoscop 19 iunie 2020. Această zodie se desparte de partener

Scorpion - Dragoste: Te desparți de partenerul tău din cauza schimbării de atitudine. Sănătate: Marte în Pești va intensifica oboseala și nu veți ști de ce. Carieră: Veți fi liber să faceți ce doriți cu munca dvs. și nimeni nu vă va împiedica să vă îndepliniți sarcinile.

Săgetător - Dragoste: Relația voastră este mai bună ca niciodată. Sănătate: Obiectivele dvs. sunt stabilite și nimic nu vă va reține. Regimul dvs. cu exerciții fizice vă ajută să vă mențineți motivați. Carieră: I-ai atras atenția unuia dintre superiorii tăi  și această nouă relație profesională poate deschide câteva uși noi pentru cariera ta.

Capricorn - Dragoste: Partenerul tău nu este încântat de noile tale planuri. Sănătate: Te simți obosit, dar vei găsi modalități de a te relaxa. Carieră: Încă ești sub multă presiune, dar toată lumea va lucra mână-în-mână pentru a duce la bun sfârșit lucrurile.

Vărsător - Dragoste: Dacă relația ta este nouă, mai ai nevoie de mai mult timp pentru a avea încredere deplină în partenerul tău. Sănătate: Ești plin de energie și într-o dispoziție destul de bună. Carieră: Ideile tale sunt interesante, de aceea oamenii cu care lucrezi vorbesc tot timpul despre ele!

Pești - Dragoste: Cuplul tău va părea perfect chiar dacă tu iubești pentru amândoi. Sănătate: Monopolizat de mai multe activități, vă veți liniști mintea și să dormiți.Carieră: Vei merge mai departe cu succesul la serviciu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close