Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 aprilie 2023. Berbecii îşi fac un bilanţ karmic, Gemenii trag lozul câştigător

Horoscop 2 aprilie 2023. Berbecii îşi fac un bilanţ karmic, Gemenii trag lozul câştigător

Horoscop 2 aprilie 2023. Berbecii se gândesc să-şi facă un bilanţ karmic la început de lună, Gemenii trag lozul câştigător, iar trecutul bate la ușa Leilor.

Horoscop 2 aprilie 2023. Berbecii îşi fac un bilanţ karmic, Gemenii trag lozul câştigător
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2023   •   15:00

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Berbec

La început de lună, după trei luni din acest an, Berbecii se gândesc să-şi facă un bilanţ karmic, pentru a vedea cum stau, dacă sunt mulţumiţi de ei sau la ce aspecte trebuie să mai lucreze, pentru ca totul să meargă cât mai bine.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Taur

La Tauri, în schimb, apar situații care mai de care mai diferite şi care vor interfera cu viața acestor nativi într-o manieră magică. Aşadar, urmează zile bune pentru Tauri şi multe momente de bucurie.

Citeşte şiHoroscop aprilie 2023 cu Mariana Cojocaru. Scorpionii dau socoteală justiţiei divine, Balanţele îşi fac bilanţul

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Gemeni

Nici Gemenii nu stau rău deloc. Ei trag astăzi lozul câştigător, aşa că e bine să uite de tot ce i-a neliniştit sau chiar întristat în ultima perioadă, de divergenţele din familie sau de cele cu unii prieteni mai îndepărtaţi.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Rac

O mare veste pentru nativii din zodia Racului. Pentru aceste persoane va veni o perioadă bună, multe momente de veselie, belşug şi bucurii mărunte, dar nu puţine. În ce priveşte sănătatea, e bine să acorde atenţie articulaţiilor în această perioadă.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Leu

Trecutul bate la ușa Leilor, ceea ce se traduce printr-o perioadă de nelinişte, tulburare, amintiri nu tocmai plăcute, poate chiar anxietate. Dacă au posibilitatea, ar fi indicat să petreacă câteva zile la munte, departe de casă, unde să îşi pună ordine în gânduri.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Fecioară

Astrele arată că nativii din zodia Fecioarei ar fi bine să se pregătească pentru schimbări majore. Ar putea fi vorba de schimbări la locul de muncă sau chiar o schimbare de domeniu ori o mutare cu locuinţa.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Balanţă

Noi începuturi pentru cei din zodia Balanţei sunt anunţate în această săptămână sau cel târziu în cursul săptămânii viitoare. Ei ştiu că nu erau mulţumiţi cu situaţia în care se aflau, dar pare că s-au complăcut aşa şi nu au făcut nimic ca să grăbească aceste situaţie.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Scorpion

Începutul lunii aprilie animă spiritele și vine cu schimbări majore pe plan emoțional, pentru nativii din zodia Scorpionului. În cazul celor care aveau o relaţie de care ştiau că se îndreaptă spre final pot apărea noile schimbări.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii, curioşi din fire, iubesc şi ei să facă schimbări. În cazul lor, astrele arată că poate fi vorba de mici modificări în cămin, lucruri noi sau poate chiar o renovare a locuinţei.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Capricorn

În cazul Capricornilor, iubirea va fi colacul de salvare. Au traversat o perioadă grea, plină de încercări, iar o persoană nou apărută pare să fie exact umărul de care aceşti nativi aveau nevoie. Nu este exclus să se înfiripe chiar o legătură de iubire.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Vărsător

Vărsătorii au planuri ceva mai concrete. În cazul lor, este posibil să se mute în casă nouă. De asemenea, unii dintre ei pot moşteni o casă în această perioadă.

Horoscop 2 aprilie 2023 pentru Peşti

Peştii sunt mai cu capul în nori în această perioadă, sunt distraţi şi uşor neatenţi, motiv pentru care e bine să fie foarte atenţi în această perioadă mai ales dacă au acte de semnat ori dacă au de luat decizii importante.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close