Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 decembrie 2020. Surprize uriaşe pentru Raci, trădare pentru Săgetători

Horoscop 20 decembrie 2020. Surprize uriaşe pentru Raci, trădare pentru Săgetători

Horoscop 20 decembrie 2020. Ziua vine cu surprize uriaşe pentru nativii din zodia Rac, dar şi cu veşti proaste pentru nativii din Săgetător.

Horoscop 20 decembrie 2020. Surprize uriaşe pentru Raci, trădare pentru Săgetători
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    20 Dec 2020   •   00:10

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Berbec

Ziua de astăzi îţi rezervă multe surprize frumoase, legate de cariera ta. Nici statutul tău social nu rămâne mai prejos, fiind aspectat foarte bine. Cu cât experimentezi mai mult, cu atât vei fi mai câştigat.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Taur

Începi a realiza faptul că trebuie să te reîntorci cu picioarele pe pământ, tot romantismul de până acum dizolvându-se, încet. Este cazul să reîncepi a te gândi la viitor şi să-l priveşti cu obiectivitate.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Gemeni

Orice s-ar întâmpla, astăzi, fii curajos, întotdeauna victoria va fi de partea celor neînfricaţi. Deşi circumstanţele în care te afli sunt fluctuante, păstrează-ţi direcţia şi nu te răzgândi cu una, cu două.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Rac

Nu îţi este recomandat să încerci a-ţi programa viitorul, ci să întâmpini cu relaxare şi detaşare ceea ce urmează. Este posibil să întâlneşti persoane care te vor ajută foarte mult de acum încolo.

Horoscop 21 decembrie 2020. Leii îşi suspectează prietenii, Berbecii sunt plini de pasiune

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Leu

Discuții și întâlniri importante, sunt acolo și puține tensiuni. Sunt nemulțumiți dacă ei trebuie să intervină să corecteze greșelile altora.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Fecioară

Bani care pot fi cheltuiți, mai ales de dragul cuiva, pentru un eveniment sau pentru a nu dezamăgi pe cineva.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Balanţă

Emoții, tensiuni în familie. Rezolvarea este în a avea răbdare și a înțelege la un nivel mai înalt viața și ce se întâmplă.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Scorpion

Atenționare de sănătate. Nu trebuie să se forțeze, cineva li se poate plânge, iar ei ar trebui să asculte. Încercaţi pe cât posibil să nu faceţi astăzi niciun exces, iar în ceea ce priveşte situaţia amoroasă, încercaţi să puneţi şi persoana iubită în prim plan.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Săgetător

Atenție la o relație, la un prieten. Nu se întâmplă lucruri bune și poate nu ar fi bine să se bage în treburi care nu îi privesc. O trădare este iminentă, însă nu vă lăsaţi descurajaţi. Totul face parte din viaţa voastră şi din planul măreţ. Mergeţi înainte şi nu vă uitaţi înapoi!

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Capricorn

Ar fi bine să analizeze dacă e rolul lor să intervină într-o situație financiară sau relațională. Ar trebui să fie mai discreți. Chiar dacă un prieten bun sau cineva drag vă cere ajutorul, încercaţi să nu vă implicaţi nici financiar, nici relaţional. Un sfat este tot ce puteţi oferi.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Vărsător

Își fac griji pentru o persoană aflată la distanță, poate își fac probleme cum să se reconecteze. Tact, delicatețe și poate scuze. Niciodată nu e prea târziu să vă cereţi scuze pentru ceva despre care ştiţi sigur că aţi greşit. Câteodată, a-ţi recunoaşte greşeala nu înseamnă o înfrângere.

Horoscop 20 decembrie 2020 pentru Peşti

Peştii ar putea avea astăzi o zi anormală. Sunt prevăzute ușoare complicații din partea unui apropiat, nu știu cum să-i vorbească și ce intenții are. Comunicarea este cheia problemelor voastre de astăzi. Vorbiţi, încercaţi să înţelegeţi şi să îi faceţi şi pe ceilalţi să înţeleagă ce gândiţi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close