Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 februarie 2023. Taurii se bucură de protecţie divină, Leii scapă de karma grea

Horoscop 20 februarie 2023. Taurii se bucură de protecţie divină, Leii scapă de karma grea

Horoscop 20 februarie 2023. Taurii se bucură de protecţie divină, Leii scapă de karma grea, iar la Balanţe s-a răsturnat căruţa cu noroc.

Horoscop 20 februarie 2023. Taurii se bucură de protecţie divină, Leii scapă de karma grea
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2023   •   15:10

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Berbec

Apar schimbări importante în viaţa Berbecilor. Unii simt multă bucurie, alţii aşteptau o schimbare, doar că nu se bucură la fel de mult.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Taur

Nativii din zodia Taurului au parte în acest zile de o protecție divină care apare prin intermediul unor persoane apropiate şi care vor foarte mult să îi ajute. Aceşti oameni au şi foarte mulţi prieteni, dar prieteni de calitate, nu din cei care doar se dau amici cu ei.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Gemeni

Gemenii au parte de armonie în familie. Totul le merge bine, se distrează, au fost în călătorii şi, în plus, vă intră bani în portofel și o să vă bucurați cu toții în familie.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Rac

Nişte marcaje karmice apar pentru nativii din zodia Racului în această perioadă, mai ales în plan financiar. Astrele recomandă multe atenţie şi prudenţă.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Leu

Leul este una dintre zodiile care au cea mai bună perioadă, iar aceasta este perioada în care scapă de karma grea. Se anunţă, aşadar, zile bune, perioade minunate pentru ei şi liniştea la care visează de mai mult timp.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Fecioară

Nativii din Fecioară primesc vești fantastice în aceste zile. Lor totul le merge bine, chiar dacă nu muncesc prea mult. Se pare că au norocul de partea lor.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Balanţă

Balanţele o duc bine. Chiar foarte bine. La ei s-a răsturnat căruța cu noroc.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Scorpion

Scorpionii e bine să ştie că, vorba proverbului, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. E bine să fie precauţi şi să nu creadă orice aud.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Săgetător

În aceste zile, Săgetătorii sunt puşi în faţa unor decizii dificile. Au nevoie de calm, analiză, răbdare şi de prieteni adevăraţi aproape de ei, pentru că un sfat bun e întotdeauna binevenit.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Capricorn

Capricornii ar trebui să treacă peste durerile trecutului. Se pare că au nevoie de mai mult timp pentru a uita peste ce au trecut şi pentru a-şi vindeca rănile.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Vărsător

Unele probleme ignorate ies la suprafaţă. Rezolvarea lor nu mai suportă amânare, aşa că e bine ca nativii din Vărsător să ia problemele în mâini şi să nu mai lase timpul să treacă.

Horoscop 20 februarie 2023 pentru Peşti

O perioadă bună urmează pentru cei din zodia Peştilor. Astrele arată că vin zile în care ei pot da lovitura. Fie că e vorba de partea materială şi pot câştiga nişte bani sau de o surpriză în relaţia cu partenerul, oricum vor avea o perioadă prielnică.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close