Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 iunie 2020. Zodia care o dă în bară la locul de muncă

Horoscop 20 iunie 2020. Zodia care o dă în bară la locul de muncă

Horoscop 20 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de sâmbătă.

Horoscop 20 iunie 2020. Zodia care o dă în bară la locul de muncă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Maria Sabu    |    20 Iun 2020   •   00:00

Berbec - Dragoste: Ați fost lipită de atenția partenerului toată ziua și asta pentru că îl sufocați. Sănătate: Din cauza dietei tale dezechilibrate somnul tău suferă. Carieră: Mintea ta este peste tot. Aveți nevoie mental și fizic de o pauză la locul de muncă.

Taur - Dragoste: Tu și partenerul tău s-ar putea să ai o mică ceartă azi, dar nu va fi nimic grav. Sănăate: Ai o dispoziție bună, dar încearcă să nu te suprasoliciți. Carieră: Lucrurile vor fi complicate la locul de muncă. S-ar putea să te contrazici cu șeful tău.

Gemeni - Dragoste: Relația ta este destul de instabilă. Tu și partenerul vă luptați de câteva zile să aveți o discuție constructivă. Sănătate: Te simți epuizat. Nu-ți fie frică să-ți vizitezi medicul. Carieră: Vă chinuiț să rezolvați problemele, pentru a avea o perspectivă la locul de muncă.

Rac - Dragoste: Vei fi destul de receptiv la ce spune partenerul, însă ceva nu merge bine în relația ta. Sănătate: Vă veți așeza confortabil în liniște, veți auzi vocea mică și vă veți simți pașnic dintr-o dată. Carieră: La muncă, totul va părea mai simplu și mai rapid. Atenție, nu puneți căruța înaintea calului.

Horoscop 20 iunie 2020. Această zodie se bucură de multă iubire

Leu - Dragoste: Viața ta amoroasă merge din ce în ce mai bine, iar partenerul îți oferă în sfârșit libertatea pe care ai dorit-o. Sănătate: Vrei să îți păstrezi capul deasupra apelor, darvei ceda presiunii. Carieră: Vei merge la serviciu cu un zâmbet pe față în această dimineață.

Fecioară - Dragoste: Ați găsit un echilibru între activitățile personale și lucrurile pe care le faceți împreună sau cu prietenii și familia. Sănătate: Alergiile de vară v-ar putea crea probleme respiratorii, dar nu este nimic grav. Carieră Nu veți renunța, chiar dacă vi se pun bețe în roate.

Balanță - Dragoste: Relația ta nu este niciodată plictisitoare. Tu și partenerul tău vă iubiți cel puțin la fel de mult ca înapoi în prima zi. Sănătate: Mergeți o fugă, încercați meditația și odihniți-vă! Carieră: Ești un muncitor minuțios care știe să acorde o atenție deosebită detaliilor. Ești disperat să-ți impresionezi superiorii.

Scorpion - Dragoste: Crezi că micile tale aranjamente cu privire la adevăr îl vor face pe partenerul tău să se simtă în siguranță. Sănătate: Veți intra în prboleme care vor cauza mult stres. Nu mâncați sărat sau picant. Carierp: Vei face o pauză, cel puțin în mintea ta, să te gândești la obiectivele tale profesionale.

Săgetător - Dragoste: Ai o mică surpriză pentru persoana iubită astăzi, o zi de distracții sau chiar o vacanță romantică. Sănătate: Asigurați-vă că veți ieși și astăzi pentru a vă goli mintea de probleme. Carieră: Abilitățile dvs. profesionale v-au ajutat să ieșiți în evidență din mulțime și să faceți mingea să se rostogolească în terenul tău. Cariera înflorește.

Horoscop 20 iunie 2020. Zodia care are probleme de sănătate

Capricorn - Dragoste: Lasă-ți problemele deoparte și lasă fericirea conjugală să strălucească. Sănătate: Simți o nevoie imperioasă de a obține un aer proaspăt și de a merge la plimbare. Carieră: Chiar dacă nu e nevoie de prezența ta la muncă, îți va fi greu să apeși butonul de pauză.

Vărsător - Dragoste: Situația sentimentală în care te găsești în prezent nu este suficient de clară. Sănătate: Arăți perfect! Oamenii te întreabă care este secretul tău. Sunt gelosi de cat de bine ești. Carieră: Nu îți place că proiectul tău în care ai avut atâta încredere te-a dezamăgit, dar nu vrei să le arăți tuturor cât de supărat ești.

Pești - Dragoste: În afară de o mică ceartă, totul ar trebui să funcționeze bine. Sănătate: Pot apărea probleme cu o alergie. Ai putea să răcești. Carieră: Vei oferi o mână de ajutor colegilor, dar atenție, deoarece vei avea obiceiul să iei lucrurile mult prea în serios.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close