Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii primesc cadouri generoase, Vărsătorii atrag banii ca un magnet

Horoscop 20 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii primesc cadouri generoase, Vărsătorii atrag banii ca un magnet

Horoscop 20 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Este mai mult o zi a conservării. Stăm liniștiți și observăm ce se întâmplă în jurul nostru sau ne extragem și ne eschivăm.

Horoscop 20 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii primesc cadouri generoase, Vărsătorii atrag banii ca un magnet
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    20 Sep 2021   •   08:55

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, atmosfera zilei este foarte bună dacă știu să se lase ajutați sau dacă permit celor din jur să se manifeste. Toleranță și îngăduință.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prietenie astăzi. Poate ajută o persoană din aturajul lor și o fac într-un mod dezinteresat și este foarte lăudabil.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, îngăduință, mai ales în relațiile cu superiorii sau cu persoanele influente cu care ei se întâlnesc astăzi sau, dacă au răspunderi, o fac într-un mod foarte umanist.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Racă, călătorii, voaije mentale, visează, își imaginează tot felul de lucruri, se proiectează în viitor, dar și comunicare cu persoane de suflet care se află la mare distanță.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce generozitate, pe care o primesc din partea altora. Important este cum o fac, dacă știu să se bucure de cadourile oferite, așa cum știe celălalt să ofere.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt foarte îngăduitoare, tolerante și înțelegătoare cu cei din jurul lor. Văd mai mult calitățile decât defectele și asta nu pentru că își imaginează, ci pentru că știu să privească în profunzime.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, îi impacă pe cei din jur, știu să găsească punctul de echilibru, calitățile tuturor. Sunt foarte buni lianți în mediul în care lucrează. Foarte bună zi și pentru sănătatea altora pe care îi ajută.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, zi de voie, își fac tot felul de plăceri, poate și cheltuie un pic mai mult, nu bani neapărat, dar timp și energie pentru asta, pentru că important e să se simtă bine. Imaginativ și sufletul lor aleargă departe.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, în casă, în cămin este nevoie să arate îngăduință, toleranță și chiar să consoleze pe cineva, să ajute, chiar financiar. În tot cazul, fac lucruri bune pentru familie. 

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt foarte atenți la alte puncte de vedere pe care le ascultă în jurul lor. Poate chiar ei caută niște răspunsuri la întrebările pe care le au, dar nu de natură practică, ci mai mult filozofică și spirituală. 

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt atenți la bani, dar banii nu vin doar pentru că ei sunt îndârjiți să îi obțină. Înțeleg că, dacă își fac treaba și lucrează cu tot sufletul, în domeniul în care le place, cumva banii vin și au acest sentiment de siguranță.

Horoscop 20 septembrie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, intuiție și sensibilitate. E bine să implice intuiția, flerul, simțul interior, chiar și în afaceri, pentru că, acolo unde nu sunt informații sau unde oamenii nu spun tot ce au în minte și în suflet, ei știu cumva să compenseze, să completeze cu intuiția lor fabuloasă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close