Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2019 GEMENI, cu Minerva. Vă căutați un loc de muncă mai bun, bugetul pe acest an e de austeritate

HOROSCOP 2019 GEMENI, cu Minerva. Vă căutați un loc de muncă mai bun, bugetul pe acest an e de austeritate

HOROSCOP 2019 GEMENI, cu Minerva. Vă căutați un loc de muncă mai bun, bugetul pe acest an e de austeritate
13 Ian 2019   •   17:18

HOROSCOP 2019 GEMENI. Mulți dintre acești nativi vor căuta un loc de muncă sau un nou loc de muncă, posibil să își dorească o schimbare de interes profesional și în funcție de momentul în care s-au născut, relațiile legate de acest sem vor determina acest lucru, în sensul că își vor găsi foarte repede sau vor umbla ce puțin în prima jumătate a anului să-și găsească un loc de muncă.

Pentru alții, problema principală va ține de relații, se rup anumite lucruri, undeva pe la jumătatea anului, atenție din punct de vedere relațional. Călătoriile și relațiile cele mai bune vor avea loc undeva la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul anului. Unele probleme pe care le-au neglijat, în special din punct de vedere medical, dar și din punct de vedere familial, n-au plătit pensia alimentară la timp, vine ceva neplătit din urmă. Vor dori să nu fie deranjați de alții, dar e cam greu. Bugetul ar putea fi unul auster, ei sunt mai cheltuitori din fire, deci trebuie să fie foarte atenți anul acesta la ce vor face cu banii. Principala provocare a lui 2019 este echilibrarea vieții de familie, a vieții sentimentale și a carierei.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close