Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2019 SCORPION, cu Minerva. Aveți grijă să nu vi se taie aripile, sunteți foarte alunecoși

HOROSCOP 2019 SCORPION, cu Minerva. Aveți grijă să nu vi se taie aripile, sunteți foarte alunecoși

HOROSCOP 2019 SCORPION, cu Minerva. Aveți grijă să nu vi se taie aripile, sunteți foarte alunecoși
31 Ian 2019   •   16:46

HOROSCOP 2019 SCORPION Roata Universului ține cu ei și anul acesta. Se vor concentra foarte mult pe creativitatea personală, sunt extraordinar de creativi. Foarte buni strategi. Anul acesta va veni și va pune în valoare aceste laturi. Vor continua să-și trăiască viața la fel de intens, sunt într-o perioadă extrem de creativă a vieții lor și nu trebuie să le tăiem aripile.

HOROSCOP 2019 SCORPION Nu este o idee proastă să își găsească un hobby la fel de creativ. Cele mai importante domenii pentru ei vor fi finanțele, casa și familia. Deși se spune că sunt foarte lunecoși, Scorpionii sunt extraodinarde familiști, țin la familiile lor cu dinții. Familia lor este întotdeauna pe primul loc, indiferent cine se opune. Se pot implica în activități sociale, asta o să le aducă o deschidere largă sufletului pentru viitorul lor. Cu Jupiter în domiciliu, ce își planifică în următorii 12 ani. El se întoarce în domiciliu o dată la 12 ani.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close