Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Ce aduce începutul lui 2022 fiecărei zodii în parte

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Ce aduce începutul lui 2022 fiecărei zodii în parte

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni referitore la finalul lui 2021 și începutul noului an, 2022. Potrivit acesteia, vom avea parte de un an mai bun, mai blând, care ne va permite să ne vindecăm rănile.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Ce aduce începutul lui 2022 fiecărei zodii în parte
de Gabriel Dano    |    21 Dec 2021   •   17:22

Chiar și așa, nu vom scăpa de situații neplăcute, de tensiuni sau greutăți din punct de vedere financiar.  Astrologul afirmă că și-a dat seama, încă de acum doi ani, că urmează să apară un virus nou, iar omenirea va traversa o perioadă dificilă.

Potrivit Cristinei Demetrescu, anul următor este cel care va aduce și deznodământul pandemiei. Datorită acestui lucru, oamenii sunt liberi să își facă planuri pentru 2022. Însă, trebuie să țină cont de anumite aspecte.

Astrologul afirmă că 2022 este un an al vindecărilor atât pe plan emoțional, cât și fizic. Veștile sunt bune pentru domeniul medical, care se află sub semnul zodiacal al Peștilor, unde vor fi făcute multiple descoperiri. Cercetătorii vor găsi soluții pentru vindecarea mai multor boli, dar și a virusului care a schimbat complet viața oamenilor.

Ce se întâmplă cu zodiile în ultimele zile ale lui 2021

Jupiter intră în Pești pe 29 decembrie, ceea ce schimbă parcursul fiecărei zodii în lunile următoare.

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec

Marte îi va face pe  unii nativi să se afle mijlocul unor tensiuni, mai ales dacă pleacă din țară sau se întorc. Unii se focusează pe o promovare mult visată, însă trebuie să continue să facă o figură frumoasă în fața șefilor. Nu este momentul să lase garda jos.

Horoscop Cristina Demetrescu Taur

Taurii trebuie să se ferească de pierderi financiare și de accidente, de lucrurile care ar putea să le pună sănătatea în pericol. Nu amesteca medicamentele cu alcoolul. Distanța îi desparte pe cei îndrăgostiți, iar cei care au planuri de nuntă, totul se amână, iar cei care călătoresc trebuie să se intereseze foarte bine unde pleacă, s-ar putea să nu le placă.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni

Gemenii au probleme în relația de cuplu și de afaceri, posibil să existe o ruptură, o ceartă. Este momentul când descoperi că omul de lângă tine îți face lucruri pe care nu credeai că le va face. Se stă bine la capitolul bani, dar timp de o lună și jumătate ar putea să existe întârzieri la capitolul încasări.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac

Racul este posibil să aibă probleme de sănătate, intervenții de făcut sau tratamente invazive. Sunt și câteva probleme la locul de muncă, colegi răutăcioși, nu cade toată lumea pe același subiect. Însă acești nativi revin la sentimente mai bune în relația de cuplu.

Horoscop Cristina Demetrescu Leu

Casa copiilor și a iubirii este afactată de planeta Marte, o vorbă spusă la mânie este posibil să îi deranjeze. Mare grijă la copii. E bine să își facă anumite investigații, dar nu și intervenții, nu se cicatrizează bine acum.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioară

Există ceva probleme în familie, înțepături, aluzii. Sunt oameni care acum scot la suprafață ce au ținut mult în interior. Acum nu se exprimă bine sentimenetele și fiecare înțelege ce vrea.

Horoscop Cristina Demetrescu Balanță

Balanțele trebuie să aibă grijă cum conduc, atenție la drum și la comunicare. Nu trebuie să se grăbească să aleagă ceva de decorat casa sau chiar o casă pentru că după 29 ianuarie Venus îi va face să vadă lucrurile diferit, poate găsesc ceva mai frumos. Chiar dacă îți place ceva, nu lua decizii în grabă.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion

Acești nativi trebuie să aibă mare atenție pe unde își lasă portofelul, geanta, cardul. E posibil să aibă parte de un atac, poate nu fac cumpărături online de unde trebuie sau nu le vine la timp cadoul pentru că a fost un fake. Venus este pe casa comunicării, dacă ești în certuri cu cineva sau flirtezi e posibil să nu te faci înțeles.

Horoscop Cristina Demetrescu Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să își facă rău cu mâna lor. Nu trebuie să amestece medicamentele cu alcoolul. Sunt foarte multe feluri de a-ți face rău. Venus este pe sectorul banilor până în luna martie, dar retrogradarea aduce mici întârzieri. Nu te baza pe ce trebuie să încasezi, nu se știe când trebuie să încasezi.

Horoscop Cristina Demetrescu Capricorn

Capricornul stă bine cu Venus în zodia lui, te ajută să fii altfel față de cum ești tu de obicei. Venus retrograd scoate la suprafață ce au ținut până acum pentru ei. În schimb, Marte nu este bun în această perioadă și s-ar putea să ai parte de un tratament mai dur, o operație. Marte aduce inflamații, poate genera febră.

Horoscop Cristina Demetrescu Vărsător

Vărsătorii sunt foarte melancolici, nostalgici. Venus este pe casa a 12-a, se gândesc la nemurirea sufletului. Își aduc aminte tot feluri de lucruri, au tot felul de idei. Nu sunt foarte bine în relațiile cu prietenii.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești

Au probleme în relația cu șefii, nu au libertate suficientă, poate chiar își dau demisia. În schimb, Venus retrograd îi ajută, le aduce oameni aproape cu care să discute, poate schimbă o prietenie în iubire sau invers. După sărbători se decid unde și cu cine rămân.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un tren s-a blocat aproape de Bucureşti. Oamenii au stat în câmp, fără apă
x close