Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 august 2023. Berbecii trăiesc momente tensionate, Leii primesc un ajutor neașteptat

Horoscop 21 august 2023. Berbecii trăiesc momente tensionate, Leii primesc un ajutor neașteptat

Horoscop 21 august 2023. Berbecii trăiesc momente tensionate astăzi, iar Leii primesc un ajutor neașteptat.

Horoscop 21 august 2023. Berbecii trăiesc momente tensionate, Leii primesc un ajutor neașteptat
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2023   •   15:00

Horoscop 21 august 2023 pentru Berbec

Asigură-te că îți controlezi temperamentul astăzi. Este mult prea ușor altfel să explodezi la persoana nepotrivită. S-ar putea să fie nevoie să cauți pe cineva care îți merită furia.

Horoscop 21 august 2023 pentru Taur

Doar pentru că un prieten sau un membru al familiei se îndepărtează un pic, asta nu înseamnă că îl pierzi pentru totdeauna! Într-o zi ca aceasta, lucrurile mărunte pot fi amplificate peste măsură.

Horoscop 21 august 2023 pentru Gemeni

Unele zile sunt mai bune pentru a privi decât pentru a acționa, iar acum poți absorbi tot felul de idei bune și poți sesiza semnale subtile pe care altfel nu le-ai înțelege.

Horoscop 21 august 2023 pentru Rac

Această perioadă a anului aduce întotdeauna emoții mari în prim-plan, iar astăzi energia ta personală este suficient de puternică pentru a face față la toate acestea. S-ar putea să treci prin unele tulburări pentru a ajunge la lucrurile bune.

Horoscop 21 august 2023 pentru Leu

Uneori, actorii mici din viața ta se dovedesc a fi mai importanți decât te așteptai. Un prieten al unui prieten sau cineva mai îndepărtat joacă un rol important în viața ta astăzi, așa că privește în lung și în lat.

Horoscop 21 august 2023 pentru Fecioară

Dacă ceva te deranjează, acum este momentul perfect pentru a afla ce se întâmplă în spatele scenei. Presimțirile tale sunt probabil destul de puternice și ai putea să rezolvi problema.

Horoscop 21 august 2023 pentru Balanță

Ai nevoie de timp pentru tine. Faci atât de multe pentru prieteni și familie, încât este o minune că reușești să te descurci cu toate. Fă ceva distractiv pe cont propriu pentru o vreme.

Horoscop 21 august 2023 pentru Scorpion

Reușești să faci ceva foarte important și ar trebui să constați că oamenii sunt mai entuziasmați ca oricând de acest lucru. De fapt, s-ar putea să primești astăzi mai mult respect decât ai primit într-o lună!

Horoscop 21 august 2023 pentru Săgetător

Încearcă să petreci puțin timp singur astăzi. Ai nevoie să te relaxezi. Este una dintre acele zile în care ai nevoie de ceva ce alți oameni nu-ți pot oferi, dar ar trebui să fii gata să te reîntorci în curând în lume!

Horoscop 21 august 2023 pentru Capricorn

Vezi dacă poți convinge câțiva prieteni să te ajute. Ai mai mulți potențiali susținători decât realizezi, indiferent de ceea ce ai nevoie să facă. Este un moment bun să îți amintești cât de mulți prieteni adevărați ai.

Horoscop 21 august 2023 pentru Vărsător

Încearcă să găsești câteva momente pentru tine din când în când. Este un moment bun pentru a petrece seara în liniște cu familia sau chiar pentru a te recrea cu o carte bună, un film sau orice altceva captivant.

Horoscop 21 august 2023 pentru Pești

Este un moment excelent pentru a te ocupa de actele sau de acordurile restante pe care trebuie să le semnezi, dar asigură-te că le iei în serios! Micile detalii sunt cruciale, așa că citește-le pe toate cu atenție.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close