Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii fac surprize celor dragi, Scorpionii își rezolvă problemele

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii fac surprize celor dragi, Scorpionii își rezolvă problemele

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi a duioșiei și a dăruirii. Avem chef să facem fapte bune și să spunem cuvinte care alină.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii fac surprize celor dragi, Scorpionii își rezolvă problemele
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    21 Dec 2021   •   09:06

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea și ei astăzi o zi în care se răzgândesc. Văd în altă cheie relația cu cineva sau li se schimbă dispoziția sufletească, astfel încât să ofere mai multă blândețe și mai multă căldură celor din jur.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce emoții frumoase legate de o deplasare, o surpriză cu o călătorie pe care vor să o facă persoanei dragi. Persoanele de la distanță cu care discută au pentru ei numai vorbe bune.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii sunt foarte practici și vor să se ocupe chiar ei, cu mâinile lor, să facă niște lucruri mai drăguțe, mai frumoase, mai estetice. Cu alte cuvinte, pregătesc niște cadouri pentru cei dragi.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce gânduri spirituale, filozofice, văd lucrurile de sus și tratează toate aspectele vieții sau problemele pe care le au dntr-o stare înalt morală. 

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, o zi a emoțiilor. Astăzi pot simți nevoia să consoleze pe cineva, să ajute pe cineva. În orice caz, cineva la mulțumește pentru un gest făcut.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au și ele sfaturi și vorbe bune sau încurajări și îndemnuri pentru persoanele pe care le iubesc, chiar și pentru cele din familie, nu numai pentru prieteni.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele, vorbe bune și în cazul lor pentru persoanele cu care colaborează, dar de sus, din poziția șefului sau a persoanei care știe mai multe sau care vede în profunzime lucrurile. 

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, mai ales prima parte a zilei este aducătoare de rezolvări rapide pentru tot felul de probleme care până acum au drenat. Sunt șefi.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii, mai ales în prima parte a zilei, manifestă mai multă înțelegere pentru ceilalți de la care au mari așteptări, astfel încât, spre final de zi, lucrurile se pot lămuri cu vorbe bune.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, receptivitate la nevoile partenerului de viață și pot simți nevoia, mai ales după-amiază să să vină în întâmpinare, să facă pe plac celor din jur.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii muncesc mult în prima parte a zilei cu energie și cu succes. În a doua parte a zilei, relația partenerială este subliniată și sunt receptivi la ce-și dorește partenerul de viață.

Horoscop 21 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, multă muncă astăzi. Sunt mai creativi în prima parte a zilei. În a doua parte a zilei, orgnizarea este cea subliniată pentru a fi eficienți și se grăbesc să rezolve niște lucruri pe care și le-au propus.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close