Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 decembrie 2023. Leii fac un gest impresionant, Vărsătorii încep să învețe ceva nou

Horoscop 21 decembrie 2023. Leii fac un gest impresionant, Vărsătorii încep să învețe ceva nou

Horoscop 21 decembrie 2023. Gemenii își spun părerea, astăzi, legată de un subiect incomod, Fecioarele găsesc un hobby sau un loc nou de explorat.

Horoscop 21 decembrie 2023. Leii fac un gest impresionant, Vărsătorii încep să învețe ceva nou
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2023   •   15:00

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Berbec

Ai răbdare când ai nevoie de ea! Ziua de astăzi te așează în mijlocul unei situații care nu cere de la tine decât disponibilitatea de a aștepta ca toți ceilalți să se miște.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Taur

Tu și prietenii tăi vă descurcați destul de bine împreună, cel puțin deocamdată! Afacerile sociale au suișuri și coborâșuri, dar energia ta personală uimitoare este perfectă pentru a menține capcanele societății.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Gemeni

Nu vă simțiți întotdeauna confortabil să oferiți critici, preferând să lăsați lucrurile și oamenii să fie ceea ce sunt. Astăzi, însă, trebuie să vă exprimați în legătură cu ceva care nu vă convine.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Rac

Relaxați-vă și socializați cu oricine vi se pare atrăgător astăzi. S-ar putea să doriți să vă depășiți limitele obișnuite. Este un moment bun pentru a cunoaște oameni noi și pentru a asculta noi puncte de vedere.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Leu

Dacă astăzi îi arăți cuiva că îți pasă, fă-o cu totul peste măsură! Este una dintre acele zile în care trebuie să faci un efort uriaș doar pentru a avea un impact mic, dar care va fi ținut minte cu drag.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Fecioară

Simțiți nevoia de a vă extinde oarecum limitele și de a vedea dacă puteți găsi un nou hobby sau un nou loc de explorat. Energia ta mare te ajută să vezi clar meritele fiecărei posibilități.

Citește și: Zodii care domină lumea în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici. "Pe lângă ei, se mai pliază toți cei care au ascendent"

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Balanță

Sunteți pe deplin capabili să aduceți oamenii împreună astăzi, chiar și pe cei care nu și-au mai vorbit de ani de zile! Este o zi bună pentru diplomație, iar tu ești persoana perfectă pentru a începe conversația.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Scorpion

Ai tot ce-ți trebuie pentru a face pasul astăzi, și cu cât mai îndrăzneț, cu atât mai bine! S-ar putea să te simți puțin dezechilibrat, dar tocmai experimentezi vârful unei oscilații perfecte, așa că folosește-te de elan!

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Săgetător

Trebuie să aplicați o putere mentală serioasă la problema în cauză, chiar dacă aceasta pare a fi în principal emoțională sau spirituală. Poți analiza situația cu mai multă încredere decât de obicei!

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Capricorn

Ești plin de sucuri creative astăzi, așa că apucă-te de treabă și dă viață la ceva mișto! Scrieți, pictați, fotografiați sau faceți brainstorming. Cu siguranță vei da peste ceva care să rezoneze cu adevărat.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Vărsător

Astăzi vă gândiți la educație și știți exact ce doriți să învățați. Este un moment bun pentru a vă pune la punct cu subiecte vechi sau pentru a alege ceva care vi s-ar părea prea arid în zilele obișnuite.

Horoscop 21 decembrie 2023 pentru Pești

Trebuie să vă asigurați că nu luați totul ca atare astăzi. Se întâmplă mult mai multe decât îți dai seama! Este una dintre acele zile în care iluziile tale ar putea începe să dispară.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close