Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 septembrie 2023. Gemenii se lovesc de uși închise, Scorpionii fac față oricărui obstacol

Horoscop 21 septembrie 2023. Gemenii se lovesc de uși închise, Scorpionii fac față oricărui obstacol

Horoscop 21 septembrie 2023. Pentru Lei, astăzi este o zi benefică pentru noi începuturi, indiferent de natura lor, iar pentru Vărsători se anunță o zi lungă și obositoare.

Horoscop 21 septembrie 2023. Gemenii se lovesc de uși închise, Scorpionii fac față oricărui obstacol
Sursa foto: Getty Images/ sarayut Thaneerat
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Berbec

Încearcă să faci tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ astăzi. Trebuie să rămâi real cu prietenii și familia ta astăzi. Ei se uită la tine pentru sfaturi sau cel puțin pentru calm. Le poți oferi ceea ce au nevoie.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Taur

Ieși afară și încearcă să absorbi puțin din natură, chiar dacă vremea este nefavorabilă. Să te simți puțin inconfortabil ar putea fi de fapt un lucru bun pentru tine acum, iar energia ta bună te menține sănătos.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Gemeni

Lucrurile par a fi blocate astăzi, ceea ce te împiedică să mergi mai departe. De fapt, este posibil să vrei să anulezi un plan important pentru astăzi sau să îl amâni până când circumstanțele se vor schimba.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Rac

Ai mai multe de făcut decât poți face față în acest moment. Dacă poți delega unele lucruri, fă-o rapid, dar dacă nu, așteaptă-te la o perioadă lungă și cam plictisitoare în următoarele zile.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Leu

Ești destul de entuziasmat de ceva nou în viața ta. Poate că urmezi un curs sau începi un nou regim de exerciții fizice. Păstrează-l pentru tine deocamdată sau ai putea părea un evanghelist!

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Fecioară

Viața ta amoroasă ar avea nevoie de un mic impuls astăzi, iar tu ai exact energia potrivită pentru a reuși. Fă-ți timp din ziua ta, dacă este posibil, sau doar trimite un bilet rapid pe cale electronică.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Balanță

Un pic de vigilență este foarte utilă astăzi și ar trebui să poți înțelege cu ușurință ce se întâmplă cu adevărat. Vezi dacă îți poți convinge oamenii să te ajute atunci când lucrurile încep să devină foarte ciudate.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Scorpion

Începi astăzi să faci ceva nou. Ar putea fi aproape orice! Abilitatea ta de a avea o viziune de ansamblu ar trebui să te ajute să începi lucrurile cum trebuie și să faci progrese serioase pe parcursul zilei.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Săgetător

Trebuie să te reconectezi cu viața reală. Ar putea fi la fel de simplu ca și cum ți-ai pregăti singur mâncarea sau ai găsi alte modalități de a fi autosuficient. Plantează ceva în grădină, gestionează-ți finanțele, ocupă-te de afaceri.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Capricorn

Trebuie să îți recunoști succesul de astăzi. Modestia este bună și frumoasă, dar oamenii trebuie să știe că poți vedea ce ai în fața ta! Energia ta extraordinară ajută la o victorie de grup.

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Vărsător

Chiar dacă nu ai făcut prea multe în ultima vreme, tot te simți destul de obosit sau epuizat. Lasă-te cuprins de această stare. Dacă încerci prea mult să te lupți cu ea, vei sfârși prin a avea și mai puțină energie!

Horoscop 21 septembrie 2023 pentru Pești

Cu ajutorul tău, prietenii sau colegii tăi de muncă pot face aproape orice astăzi. S-ar putea să fie nevoie să-ți bagi nasul în treburile lor, dar totul este spre binele lor, așa că dă-i drumul!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close