Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 august 2023. Gemenii își ajută familia, Săgetătorii au parte de distracție cu prietenii

Horoscop 22 august 2023. Gemenii își ajută familia, Săgetătorii au parte de distracție cu prietenii

Horoscop 22 august 2023. Berbecii își schimbă radical înfățișarea, Fecioarele aprobă planuri nebunești sau periculoase.

Horoscop 22 august 2023. Gemenii își ajută familia, Săgetătorii au parte de distracție cu prietenii
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2023   •   15:00

Horoscop 22 august 2023 pentru Berbec

Dacă v-ați gândit să vă schimbați radical înfățișarea, acum este momentul să vă faceți o nouă coafură, un nou tatuaj sau să vă îmbunătățiți garderoba. Poate fi ceva superficial, dar te afectează și la un nivel mai profund.

Horoscop 22 august 2023 pentru Taur

Încearcă să nu te stresezi prea tare în legătură cu vreun conflict important care va avea loc astăzi. Nu e ca și cum ai fi atât de sigur că ai dreptate, iar adevăratul conflict este ascuns probabil mult mai adânc. Privește și așteaptă.

Horoscop 22 august 2023 pentru Gemeni

Familia ta are nevoie de tine acum, iar tu ai energia potrivită pentru a o împărtăși cu ei. Este un moment bun pentru a-ți consolida cele mai slabe relații și pentru a le reaminti oamenilor că sunteți cu toții în aceeași situație.

Horoscop 22 august 2023 pentru Rac

Îți este greu să te hotărăști între două planuri sau persoane. S-ar putea să ajungeți să clarificați diferențele sau să alegeți la întâmplare, dar niciunul dintre răspunsuri nu este perfect satisfăcător.

Horoscop 22 august 2023 pentru Leu

Un mic comision sau o sarcină se transformă pentru tine într-o aventură uriașă, plină de distracție și personaje ciudate. Este un moment bun pentru a injecta un pic de spirit ludic în viața de zi cu zi, mai ales în familie.

Horoscop 22 august 2023 pentru Fecioară

Nu este o zi bună pentru tine să începi conflicte. Dimpotrivă! Asigură-te că ești de acord cu orice plan care nu pare complet nebunesc sau periculos. S-ar putea să te surprinzi și să te distrezi!

Horoscop 22 august 2023 pentru Balanță

Rămâneți la ceea ce știți astăzi. Dacă cineva vine cu o idee sau o schemă genială, ar trebui să îl lăsați să o încerce, dar fără participarea dumneavoastră. Vă simțiți foarte bine și aveți deja multe de făcut.

Horoscop 22 august 2023 pentru Scorpion

Simțiți că astăzi faceți parte din ceva mult mai mare și aveți dreptate! Este un moment bun pentru a-ți asuma sentimentele personale în legătură cu anumite lucruri și să lași grupul să preia controlul cât mai mult posibil.

Horoscop 22 august 2023 pentru Săgetător

Vă simțiți destul de fericit și relaxat în acest moment, indiferent unde vă aflați. Este un moment excelent pentru a încerca ceva nou, de preferință cu prietenii sau cu familia. Vă veți distra de minune! 

Horoscop 22 august 2023 pentru Capricorn

Simțiți un sentiment reînnoit de idealism față de cineva care a fost întotdeauna destul de important pentru tine. Continuă să insiști pentru acea persoană și vezi cum merge. S-ar putea să fii destul de surprins!

Horoscop 22 august 2023 pentru Vărsător

Azi primiți oameni noi, poate membri noi ai familiei, poate prieteni ai prietenilor, dar într-un fel sau altul, ei se integrează perfect. Energia voastră socială extraordinară face ca totul să fie mult mai simplu pentru ei.

Horoscop 22 august 2023 pentru Pești

S-ar putea să fiți perplex în fața unei dileme actuale, dar dacă mai așteptați puțin, o lovitură de noroc ar trebui să facă totul irelevant. Nu vă puteți baza pe acest lucru tot timpul, dar deocamdată funcționează.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close