Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 martie 2023. Vărsătorii pierd bani, Berbecii sunt mai atrăgători ca niciodată

Horoscop 22 martie 2023. Vărsătorii pierd bani, Berbecii sunt mai atrăgători ca niciodată

Horoscop 22 martie 2023. Nativii din zodia Berbec au mari dificultăţi în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur, în timp ce Peştii se lovesc de obstacole la locul de muncă.

Horoscop 22 martie 2023. Vărsătorii pierd bani, Berbecii sunt mai atrăgători ca niciodată
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   15:00

Horoscop 22 martie 2023 pentru Berbec

Venus vă trimite multă energie bună, iar asta vă face să fiţi foarte atrăgători. Dacă sunteţi într-o relaţie, astăzi veţi dori să vă surprindeţi partenerul. Numerele norocoase sunt 55, 9, 13, 14. Din punct de vedere financiar o duceţi foarte bine. Astrele vă recomandă să investiţi cât mai mult în educaţia dumneavoastră. Totodată, încercaţi să beţi mai multă apă şi să mâncaţi cât mai sănătos pentru a vă menţine sănătatea.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Taur

Astăzi este posibil să vă simţiţi sufocat de partener. Cel mai bine ar fi să-i spuneţi acestuia că aveţi nevoie de mai mult spaţiu şi va înţelege cu siguranţă. Astrele vă recomandă să aveţi un stil de viaţă cât mai echilibrat, mai ales dacă vă ştiţi cu probleme de sănătate. Dacă aveţi nevoie să vorbiţi lucruri intime, cel mai bine ar fi să vorbiţi  cu cineva din familie.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Gemeni

Jupiter vă trimite energie foarte bună. În a doua parte a zilei, veţi primi o invitaţie surpriză pentru a vă petrece timpul într-un mod inedit. Numerele norocoase sunt 1, 3, 46, 78. Sunteţi foarte entiziasmaţi astăzi şi nu prea ştiţi cum să vă bucuraţi de această stare de bine. 

Horoscop 22 martie 2023 pentru Rac

Astăzi, nu aveţi prea mult noroc în ceea ce priveşte interacţiunile sociale. Este o zi bună pentru a vă cunoaşte colegii mai bine şi de a vă lăsa şi voi descoperiţi. Dacă aveţi probleme cu vederea, încercaţi să vă faceţi timp şi să vă programaţi la medic.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Leu

O zi plină de romantism şi pasiune. Venus vă va face să vă reîndrăgostiţi de partenerul dumneavoastră. Locul ideal pentru o călătorie este Croaţia. Numerele norocoase sunt 4, 5, 45, 23. Este posibil ca astăzi să aveţi noroc din punct de vedere financiar. Este posibil să primiţi şi nişte sfaturi destul de solide de la superiorul dumneavoastră.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Fecioară

Din punct de vedere mental vă simţiţi cu adevărat bine şi binecuvântat. Stomacul dumneavoastră este cam slăbit astăzi. Soarele vă trimite vibraţii foarte bune, astfel că aveţi deschisă uşa oportunităţilor. Vă veţi simţi plini de energie ţi gata să faceţi faţă tuturor provocărilor.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Balanţă

Culoarea norocoasă de astăzi este muştar. Veţi avea foarte mult noroc din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, nu ar trebui să participaţi la jocurile de noroc. Încercaţi să faceţi o prioritate din relaţia dumneavoastră. 

Horoscop 22 martie 2023 pentru Scorpion

Lucrurile merg foarte bine între dumneavoastră şi partener. Astăzi, totuşi, s-ar putea să fiţi geloşi. Încercaţi să vedeţi unde este problema şi să discutaţi cu acesta. Aveţi noroc la bani şi la găsirea unui job care să vă împlinească pe toate planurile.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Săgetător

Nu vă lăsaţi păcăliţi de atitudinea schimbătoare a oamenilor. Astrele vă recomandă să vă axaţi mai mult pe job şi să lăsaţi petrecerile deoparte, cel puţin pentru o perioadă. Dacă vă ştiţi alergici, ar fi bine să aveţi grijă la ceea ce mâncaţi astăzi.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Capricorn

S-ar putea ca astăzi să vă simţiţi ghinionişti. Totuşi, asta este doar ceea ce gândiţi dumneavoastră. Sănătatea este chiar foarte bună. Luna în Capricorn s-ar putea să vă facă să fiţi mai detaşaţi.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Vărsător

Astăzi nu este cea mai bună zi când vine vorba de finanţele dumneavoastră. Cu alte cuvinte, puteţi pierde bani serioşi. În acest moment, vă lipseşte modul în care stăteau lucrurile înainte. Dacă sunteţi într-o relaţie de mai multă vreme, astăzi aceasta va deveni şi mai serioasă decât a fost.

Horoscop 22 martie 2023 pentru Peşti

Astăzi aţi câştigat pe toate planurile. Aţi tras lozul câştigător. În a doua parte a zilei, veţi petrece alături de familie şi de prieteni.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close