Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 august 2021. Taurii îşi găsesc jumătatea, Capricornii sunt sfătuiţi să nu călătorească

Horoscop 23 august 2021. Taurii îşi găsesc jumătatea, Capricornii sunt sfătuiţi să nu călătorească

Horoscop 23 august 2021. Taurii îşi întâlnesc jumătatea şi simt deja că este persoana perfectă pentru ei. Capricornii, în schimb, dacă au de făcut călătorii e bine să le amâne, arată astrele.

Horoscop 23 august 2021. Taurii îşi găsesc jumătatea, Capricornii sunt sfătuiţi să nu călătorească
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2021   •   16:11

Iată previziunile astrele pentru zodii, pentru ziua de duminică, 22 august.

Horoscop 23 august 2021 pentru Berbec

Unele gadgeturi pe care le folosiţi frecvent vă pot da bătăi de cap astăzi. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant pentru voi, dar e bine să ţineţi asta pentru voi. Mai bine fiţi liniștit și apelaţi la un profesionist pentru a remedia problema. Gândiți-vă la cheltuiala de bani ca la o contribuție la propria sănătate mintală.

Horoscop 23 august 2021 pentru Taur

Dacă sunteți singur, s-ar putea să întâlniți pe cineva nou și incitant astăzi. S-ar putea să simțiți că acesta este partenerul perfect pentru voi, dar, cu toate acestea, e bine să fiţi precaut. Această persoană nouă şi minunată poate avea probleme cu banii sau poate fi geloasă și posesivă. Mergeți înainte dacă vi se pare că e în regulă, dar mergeți înainte cu precauție și nu lăsați garda jos până nu sunteți sigur că această persoană este în regulă. 

Horoscop 23 august 2021 pentru Gemeni

S-ar putea să aveți o treabă importantă de făcut acasă, iar musafirii neașteptați ar putea avea alte idei pentru a vă petrece ziua. Nu vă enervaţi. Explicați politicos ce se întâmplă politicos, dar ferm și faceți aranjamente pentru a vă întâlni mai târziu cu prietenii. Probabil că vor înțelege, așa că nu este nevoie să faceţi urât. Aveţi grijă şi de relaţia personală şi faceți din asta anul acesta unul perfect.

Horoscop 23 august 2021 pentru Rac

Comunicarea electronică ar putea fi dificilă astăzi pentru voi. Toate gadgeturile pot merge prost - telefoane, e-mail, copiatoare, laptopuri. Conducerea unei mașini v-ar putea duce într-un trafic imposibil. Dacă chiar aveţi nevoie să vorbiţi cu cineva, cel mai bun lucru pe care îl aveţi de făcut este o plimbare și să mergeţi la el personal. Problemele inimii e bine să le rezolvaţi cu o lectură de dragoste.

Horoscop 23 august 2021 pentru Leu

Probleme cu banii pot apărea astăzi și ar putea să vă fie greu să găsiţi o modalitate de a le face față. Situația este temporară. Dacă așteptați o zi până când vă simțiți mai puțin stresați, veți putea să vă descurcați mai bine și să jonglați cu bugetul pentru a face ca totul să funcționeze.

Horoscop 23 august 2021 pentru Fecioară

Cei patru pereți între care staţi s-ar putea închidă astăzi şi veţi simţi că nu puteţi face faţă, dacă nu ieșiţi o vreme. Dar responsabilitățile vă pot ține oricum în interior. Este important şi să ieșiţi, pentru starea voastră psihică. Faceți o plimbare rapidă prin cartier şi acest lucru ar trebui să vă aducă o ușurare, cel puțin deocamdată.

Horoscop 23 august 2021 pentru Balanţă

Mai multe probleme bruște care par importante ar putea veni în calea voastră astăzi şi aţi putea fi confuz cu privire la semnificația lor. Asta s-ar putea să vă deranjeze un pic, cu excepția cazului în care vă notaţi gândurile. Uneori procesul de înregistrare a ideilor poate scoate la iveală sensul unei perspective. Dacă acest lucru nu ajută, păstrați-vă notele până mâine. Lucrurile ar trebui să devină mai clare atunci.

Horoscop 23 august 2021 pentru Scorpion

Tu și câțiva prieteni s-ar putea să decideți spontan să faceți ceva aventuros, cum ar fi o excursie în afara orașului. Ar putea fi distractiv. Asigurați-vă că mergeți într-un loc pe care unul dintre voi îl cunoaște destul de bine sau există un risc de a vă pierde în momentul nepotrivit. De asemenea, asigurați-vă că ceilalți știu unde sunteți, astfel încât nimeni să nu se îngrijoreze.

Horoscop 23 august 2021 pentru Săgetător

Informaţii despre o pauză neașteptată în carieră ar putea veni în această perioadă. Acest lucru poate fi interesant și ar trebui să facă o mare diferență în viață. De data aceasta, necesită cu siguranță o oarecare modestie. Dacă acționați prea mândru sau încântați, s-ar putea să provocați o invidie printre colegii voştri și acest lucru v-ar putea bântui mai târziu. 

Horoscop 23 august 2021 pentru Capricon

Dacă trebuia să faceţi o călătorie pe distanțe lungi cu avionul, mai bine amânaţi. S-ar putea să ajungă să fie lent și plictisitor. Dacă trebuie să călătoriți, fiți pregătiți pentru întârzieri, pierderea bagajelor sau vreme rea. Mai pe scurt, dacă intenționați să faceţi o călătorie, nu confirmați aranjamentele. Astrele arată că e indicat să mai așteptați câteva zile.

Horoscop 23 august 2021 pentru Vărsător

Subconștientul vostru este foarte activ astăzi. S-ar putea să aveți câteva vise ciudate şi oricât de complicat sau ciudat ar fi, aţi putea afla ceva despre relația cu un prieten sau partener de viaţă. Simbolurile din aceste vise sunt probabil foarte personale.

Horoscop 23 august 2021 pentru Peşti

Nu este o zi bună pentru a vă întâlni cu partenerul de viaţă şi nici chiar să vorbiţi la telefon pe larg. Alegeţi conversațiile pe scurt și faceți aranjamente pentru a vă întâlni în câteva zile. Prietenul ar putea fi într-o stare de spirit foarte agitată și ar putea apărea o ceartă neplăcută. Fiţi răbdător!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close