Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 23 august. Suntem predispuși la pesimism și certuri. O zodie își neglijează astăzi familia

Horoscop, 23 august. Suntem predispuși la pesimism și certuri. O zodie își neglijează astăzi familia

Horoscop, 23 august. Suntem predispuși la pesimism și certuri. O zodie își neglijează astăzi familia
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Aug 2017   •   07:49

Horoscop, 23 august. Cuadratura Luna-Saturn poate predispune la pesimism, alegeri neinspirate, răzgândiri, certuri și nerăbdare. În acest context astral, riscul de accidente este mai mare decât în alte zile. Prin urmare, se recomanda atenție, prudență și calm.

Berbec

 Horoscop, 23 august. Sunteți tentat să vă implicați într-un proiect nou care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanțiale, dar cu riscul de a avea mai puțin timp liber. În plan profesional sau în afaceri, amânați deciziile importante. Aveți grijă să nu neglijați viața de familie și relațiile cu prietenii!

Taur

Horoscop, 23 august. Contextul astral al zilei de azi vă poate predispune la ușoare stări depresive și exista riscul să deveniți irascibil. Nu este momentul să luați decizii importante sau să vă implicați în activități care necesită putere de concentrare. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină și să încercați să vă relaxați mai mult. Nu vă descărcați nervii pe cei din jur!

Gemeni

Horoscop, 23 august. În prima parte a zilei s-ar putea să aveți tendința de a deveni irascibil și greu de mulțumit. Vă sfătuim să amânați discuțiile importante la locul de muncă sau în afaceri. Este posibil să faceți planuri pentru o călătorie lungă în interes personal. Sunt șanse să petreceți o seară romantică împreună cu persoana iubită.

Rac

Horoscop, 23 august. În prima parte a zilei este posibil să fiți dezamăgit de atitudinea unei persoane apropiate. Se pare că sunteți plin de energie și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus pentru azi. Ar fi bine să petreceți mai mult timp împreună cu persoana iubită.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close