Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii își depășesc limitele, Fecioarele vor avea idei bune

Horoscop 23 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii își depășesc limitele, Fecioarele vor avea idei bune

Horoscop 23 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi dăm dovadă de spirit de organizare și îndrăzneală. Luăm de mâna noastră o problemă și o ducem la un final fericit.

Horoscop 23 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii își depășesc limitele, Fecioarele vor avea idei bune
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte buni organizatori, de aceea nu trebuie să stea după alții, ci ei să ia taurul de coarne și să facă lucrurile să funcționeze.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru tauri vor apărea ceva discuții, dispute cu persoanele cu care nu împart aceeași opinie, oameni care au altă cale de rezolvare a lucrurilor. Pe de altă parte, le vine o informație care le pică foarte bine pentru a putea duce lucrurile la bun sfârșit.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni este o zi de economie. Fac ce fac, învârt lucrurile în așa fel încât au șansa să scoată mai mult decât au investit.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru raci, relațiile parteneriale sunt subliniate azi. Partenerul vine cu o surpriză, ori ne face o invitație, ori ne va aduce un musafir neașteptat.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii muncesc astăzi și au rezultate foarte bune și vor avea și chef să lucreze.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, ziua este marcată de idei originale și îndrăznețe, propiile lor proiecte sau sugestii ale altora, se prind în joc și de acolo brodează mai departe și vor iesi lucruri foarte bune.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele au chef de muncă în casă și pun accentul mai mult pe muncile gospodărești, găsind rezolvări foarte bune pentru unele probleme.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii vor avea parte de ședințe, pentru că pun accentul pe informare și trebuie niște rezultate sau niște date concrete pentru a rezolva o etapă din proiectele lor, destul de anevoioasă.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, banii vor fi băgați în casă sau în afaceri de familie și se pare că se vor simți mai bine așa.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii vorbesc astăzi despre depășirea unor limite, datorită relațiilor personale, oameni care le pun mintea pe bigudiuri sau pur și simplu îi enervează, dar ei vor trebui să se abțină, sa fie cumpătați și înțelepți.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii nu prea au chef de nimic astăzi. Din nou, atenționare de sănătate pentru aceștia. Harta îi avertizează că ar trebui să fie foarte atenți și să nu repete greșelile.

Horoscop 23 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, ziua aduce, poate chiar o dispută sau o poziționare conflictuală cu un prieten, cu o persoană cu care se înțelegeau bine până acum, dar e ceva peste care nu pot trece.

O zi foarte specială, ne ceresă ne susținem ideile și drepturile, dar asta nu înseamnă că ne pune în armonie cu cei din jur.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close