Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 septembrie 2023. Gemenii se luptă cu probleme din trecut, Balanțele își găsesc aliați pentru a avansa

Horoscop 23 septembrie 2023. Gemenii se luptă cu probleme din trecut, Balanțele își găsesc aliați pentru a avansa

Horoscop 23 septembrie 2023. Taurii sunt deranjați de tot ce mișcă în jurul lor, iar Vărsătorii au energie suficientă pentru a schimba totul în favoarea lor.

Horoscop 23 septembrie 2023. Gemenii se luptă cu probleme din trecut, Balanțele își găsesc aliați pentru a avansa
Sursa foto: Getty Images/ Hinterhaus Productions
de Georgiana Adam    |    22 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Berbec

Trebuie să faci o planificare serioasă astăzi și ai toate resursele mentale de care ai nevoie pentru a reuși. Poate că ar trebui să te concentrezi pe viața de familie, dar orice alegi acum este corect.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Taur

Te simți un pic iritat de copii, prieteni sau clienți care te deranjează astăzi. Ar putea fi un moment bun pentru tine să îți exersezi răbdarea, deși nu va fi ușor.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Gemeni

Capacitatea ta intelectuală este puternică acum, ceea ce spune multe. Ar trebui să cauți soluții noi la probleme vechi care te deranjează de ceva vreme. Este mai ușor decât crezi!

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Rac

Prietenii și membrii familiei găsesc noi modalități de a nu fi de acord cu tine, și este esențial să separi chestiunile importante de cele care sunt doar un joc de teatru. Nu te grăbi!

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Leu

Te simți destul de mândru de tine, și pe bună dreptate. Te-ai descurcat bine în ultima vreme! Totuși, ar fi bine să arunci o altă privire asupra situației. Lucrurile s-ar putea schimba în viitorul apropiat.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Fecioară

S-ar putea să te simți mai jucăuș decât de obicei astăzi. Deși asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la responsabilitățile tale, înseamnă că ai putea încerca câteva metode noi de a rezolva lucrurile.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Balanță

Creierul tău inteligent te ajută să îți dai seama ce trebuie să se întâmple în continuare și s-ar putea foarte bine să fie nevoie să te conectezi cu cineva la un nou nivel pentru a face progrese.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Scorpion

Trebuie să te informezi de acasă atunci când ceva nu merge bine. S-ar putea chiar să trebuiască să renunți la programul obișnuit și să te grăbești să te întorci pentru a te ocupa de o problemă. Ar trebui să reușești să te descurci.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Săgetător

Poți fi capricios când vine vorba de idei noi, dar astăzi trebuie să le dai o șansă cu siguranță! Chiar dacă ceva pare total nebunesc la prima vedere, s-ar putea să aibă avantaje ascunse.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Capricorn

Astăzi este mai bine să planifici decât să acționezi, așa că stai liniștit și gândește-te la ceea ce va urma în viitor. S-ar putea să fii nevoit să apelezi la surse de informații care sunt oarecum suspecte, așa că verifică de două ori!

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Vărsător

Este timpul să agităm lucrurile! Energia ta extraordinară te ajută să faci toate mișcările potrivite și să schimbi situația în avantajul tău. Cei care se împotrivesc sunt pur și simplu prea timizi și trebuie să fie educați.

Horoscop 23 septembrie 2023 pentru Pești

Rolul tău pare să fie mai mult de susținere decât activ în acest moment, iar acest lucru este în regulă pentru tine. Deocamdată te simți cel mai bine ajutându-i pe ceilalți și ar trebui să poți face destul de mult bine!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close