Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 decembrie 2024. Berbecii profită de reducerile din Ajunul Crăciunului, Vărsătorii primesc un mesaj neașteptat

Horoscop 24 decembrie 2024. Berbecii profită de reducerile din Ajunul Crăciunului, Vărsătorii primesc un mesaj neașteptat

Horoscop 24 decembrie 2024. În Ajunul Crăciunului, Racii își asumă riscuri, dar vor merita din plin, iar Scorpionii trebuie să aibă grijă să nu frângă inima cuiva în prag de sărbători.

Horoscop 24 decembrie 2024. Berbecii profită de reducerile din Ajunul Crăciunului, Vărsătorii primesc un mesaj neașteptat
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    23 Dec 2023   •   15:00

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Berbec

Astăzi este un moment bun pentru tine să cumperi computere și alte echipamente - simțul tău de ceea ce ai nevoie și ochiul tău format pentru reduceri sunt în perfectă aliniere. Vezi dacă îți poți convinge familia să se înscrie!

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Taur

Este una dintre acele zile în care banii par să zboare din portofel - dar nu ți-ai planificat nicio achiziție majoră! Este un moment bun pentru a ceda cel puțin unui impuls, măcar pentru a le amâna pe celelalte.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Gemeni

Îți plac ideile noi, iar ziua de astăzi îți oferă câteva care nu pot fi depășite. Este un moment bun pentru tine să îți saluți colegii de serviciu sau membrii familiei și să încerci să visezi la câteva proiecte noi!

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Rac

Trebuie să-ți asumi un risc astăzi - pășește un pic pe partea sălbatică! Poate fi vorba de a acționa la locul de muncă sau de a arăta familiei tale că ai profunzime, dar este sigur că mâine oamenii te vor privi altfel.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Leu

Cineva foarte apropiat ție are o mărturisire de făcut - și depinde de tine să îi spui dacă ești gata să o asculți. Încearcă să nu fii prea evident, dar asigură-te că ești cât se poate de deschis.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Fecioară

În timp ce circumstanțele exterioare sunt în mare parte în afara controlului tău, ar trebui totuși să te străduiești să faci din această zi cea mai bună posibilă. Dacă nu îți iese bine, cel puțin vei ști că ai făcut tot ce ai putut.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Balanță

Schimbarea poate fi binevenită sau înspăimântătoare - dar ești gata să vorbești despre ea, indiferent de cum te simți. S-ar putea să fie nevoie să îți forțezi familia să se alăture conversației, dar merită.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Scorpion

Încearcă să nu cedezi tentației astăzi - mai ales dacă ești tentat să joci sau să riști sentimentele cuiva. Norocul nu este de partea ta, deși talentul tău ar putea să te ajute să treci totuși peste.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Săgetător

Ar trebui să ai destul de multe de făcut astăzi - dacă nu, înseamnă că nu te străduiești prea mult! Majoritatea oamenilor sunt destul de comunicativi, așa că nu ar trebui să duci lipsă de cineva cu care să petreci timp și să te distrezi.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Capricorn

Toată lumea din jurul tău trăncănește ca și cum nu s-ar întâmpla nimic important în lume - dar nu și tu! Este o idee bună pentru tine să stai cu capul plecat și să te limitezi la volumul de muncă.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Vărsător

Cineva îți trimite un mesaj printr-o modalitate neașteptată - și asta ar putea da startul la ceva foarte tare și distractiv! Este o zi bună pentru a experimenta în mod jucăuș modul în care interacționați cu oamenii.

Horoscop 24 decembrie 2024 pentru Pești

Credeai că știi ce se întâmplă, dar se pare că ești la fel de confuz ca întotdeauna! Este o zi bună pentru tine să nu-ți asumi nimic și să o iei de la capăt, chiar și cu cele mai dificile probleme.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close