Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 martie 2023. Vărsătorii întorc pagina, Taurii trag lozul câştigător

Horoscop 24 martie 2023. Vărsătorii întorc pagina, Taurii trag lozul câştigător

Horoscop 24 martie 2023. Nativii din zodia Gemeni se bucură de atenţia celor din jur, în timp ce Leii se confruntă cu probleme de concentrare.

Horoscop 24 martie 2023. Vărsătorii întorc pagina, Taurii trag lozul câştigător
Sursa foto: Freepick.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2023   •   15:00

Horoscop 24 martie 2023 pentru Berbec

Cuplurile căsătorite vor avea o mică ceartă la final de zi. Locul ideal pe care îl puteţi vizita este Varşovia. Veţi simţi vibraţii norocoase trimise de către Jupiter. La locul de muncă, poate fi necesar să luaţi unele decizii importante. Încercaţi să fiţi mai atenţi cu bani zilele acestea.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Taur

Sunteţi favorizaţi de astre în ceea ce priveşte noile conexiuni. Astăzi sunteţi plini de energie şi optimism. Tot astăzi veţi avea un sentiment de apreciere foarte mare. Situaţia dumneavoastră financiară este din ce în ce mai bună.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Gemeni

Pot apărea mici probleme de comunicare în ceea ce priveşte unele situaţii pe care nu aţi ştiut cum să ne gestionaţi în urmă cu ceva timp. Folosiţi-vă întuiţia pentru a lua cele mai bune decizii.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Rac

Pasiunea şi dragostea sunt peste tot în jurul dumneavoastră. Sunteţi foarte îndrăgostit de partenerul dumneavoastră, iar această energie vine chiar de la planeta iubirii, Venus. Norocul este de partea dumneavoastră. Colegii de muncă vă pot enerva foarte tare, aşa că cel mai bine staţi departe de orice ceartă.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Leu

Numerele norocoase pentru astăzi sunt 71, 22, 39, 40. În acest moment, din punct de vedere financiar, sunteţi foarte bine. Dacă munca dumneavoastră presupune să fiţi creativi, atunci astăzi va fi o zi grozavă.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Fecioară

Dacă încă nu sunteţi într-o relaţie, astăzi s-ar putea să simţiţi acest lucru. Cel mai bine ar fi ca astăzi să vă petreceţi timp cu prietenii sau cu cei foarte apropiaţi. Încercaţi să mâncaţi cât mai multe fructe şi legume.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Balanţă

Astăzi, călătoriile pe care le faceţi ar trebui să fie scurte. Aveţi totuşi mare grijă dacă aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani. Tot astăzi, aveţi noroc la sporturile de luptă. Emoţiile pe care le aveţi pe zdruncină foarte tare. Aveţi grijă la acest aspect.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Scorpion

Nativii din zodia Scorpion află un adevăr destul de important care le poate da peste cap toate planurile pe care le-au planificat. În a doua parte a zilei, nativii acestui semn zodiacal se pot distra în compania familiei şi prietenilor.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii îşi anunţă logodna. Sunteţi din ce în ce mai fericiţi şi vreţi ca toată fericirea dumneavoastră să o simtă şi ceilalţi. Partenerul dumneavoastră simte toată dragostea pe care o aveţi pentru el.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Capricorn

Sunteţi foarte pozitivi şi aveţi o energie foarte bună. Cineva foarte drag vă trimite veşti foarte bune pentru starea dumneavoastră psihică. Aveţi mai multă grijă de sănătatea pielii.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Vărsător

Nu ar fi rău ca astăzi să începeţi să vă gândiţi şi la voi mai mult ca la oricine altcineva. O nouă poveste de dragoste se poate scrie pentru voi dacă veţi aştepta aşa cum trebuie.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Peşti

Nativii din zodia Peşti îşi doresc mai multă afecţiune în relaţia de cuplu. Se pare că partenerul dumneavoastră nu se află în cea mai bună perioadă a vieţii. Astrele prevăd în cel mai scurt timp o călătorie destul de lungă.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close