Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii își transformă dușmanul în prieten, Peștii primesc semnale din subconștientul lor

Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii își transformă dușmanul în prieten, Peștii primesc semnale din subconștientul lor

Horoscop 24 septembrie 2023. Racii sunt suficient de bine dezvoltați emoțional încât să treacă de obstacolele de astăzi, iar Săgetătorii reușesc să-și transforme dușmanul în prieten.

Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii își transformă dușmanul în prieten, Peștii primesc semnale din subconștientul lor
Sursa foto: Getty Images/ Guido Mieth
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Berbec

Azi atingi un fel de piatră de hotar și ar trebui să ai un sentiment frumos de împlinire. Totuși, nu este momentul să te odihnești. Poți spune că mai ai mult de mers până să poți încetini!

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Taur

Cineva încearcă să te enerveze, cel mai probabil doar pentru a se amuza, dar pot exista și alte motive. Fă tot posibilul să îți păstrezi calmul și lucrurile ar trebui să se îmbunătățească destul de curând.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Gemeni

Impuneți astăzi standarde mai înalte. Poți s-o faci! Idealurile tale sunt pe deplin operaționale acum și mai în concordanță cu energia Universului, așa că poți obține realizări mult mai mari.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Rac

Inteligența emoțională vine de la sine, dar astăzi oamenii din jurul tău sunt mult mai greu de citit. Acest lucru ar putea genera un ciclu de confuzie, dacă nu faci un pas mare înapoi și nu rămâi calm.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Leu

Tu și un prieten aveți dificultăți în a vă pune de acord asupra a ceea ce trebuie să faceți în continuare, iar acest lucru s-ar putea transforma în ceva mai mare dacă orgoliile voastre se implică. Încearcă să faci un pas înapoi și să privești lucrurile în perspectivă.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Fecioară

Astăzi apar schimbări de program de ultim moment, dar ești mai mult decât pregătit pentru ele și poți să te ocupi de alte treburi în timp ce aștepți confirmarea. Este ușor să îți folosești timpul.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Balanță

Încerci să faci ceva astăzi, dar s-ar putea să te lovești de obstacole la început. Este un moment bun pentru tine să încerci noi abordări care sunt la fel de îndepărtate pe cât crezi că poți merge.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Scorpion

Așteaptă-te la câteva momente tensionate, deoarece oamenii îți testează limitele. Te poți descurca cu ei, deși ei ar trebui să știe că sunt manipulați. Dacă nu ai copii acasă, s-ar putea ca cineva să se comporte ca un copil.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Săgetător

Deschizi liniile de comunicare cu rivalii sau cu alte persoane cu care de obicei nu prea vorbești. S-ar putea să te surprinzi pe tine însuți cu ceea ce le spui, iar ei ar putea fi deschiși la mai multă colaborare.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Capricorn

Ceva neplăcut îți stă în calea planurilor de astăzi și s-ar putea să fii nevoit să-ți rearanjezi activitățile de după-amiază pentru a ține cont de noile informații apărute.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Vărsător

Ai un sentiment de entuziasm tot mai mare și ar trebui să reușești să-ți convingi prietenii și familia să-ți împărtășească entuziasmul. Unul sau doi ar putea fi un pic morocănoși, dar își vor reveni în cele din urmă.

Horoscop 24 septembrie 2023 pentru Pești

Este posibil ca visele tale să fie mai ciudate și mai intelectuale decât de obicei, așa că fii atent la simbolurile sau mesajele evidente din subconștientul tău. Este un moment bun pentru a le nota sau a le vorbi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close