Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu, Scorpionii stau în preajma unei bombe cu ceas

Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu, Scorpionii stau în preajma unei bombe cu ceas

Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu, iar Scorpionii stau în preajma unei bombe cu ceas.

Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu, Scorpionii stau în preajma unei bombe cu ceas
Sursa foto: Getty Images/ sarayut Thaneerat
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Berbec

Este o zi bună pentru a vă revizui obiectivele, nu pentru a le reduce, ci poate pentru a deveni și mai ambițioase! Optimismul și entuziasmul tău ar trebui să fie de ajuns pentru următoarea perioadă.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Taur

Trebuie să lămurești lucrurile cu cineva astăzi. De fapt, s-ar putea să fii nevoit să faci legea! Este posibil ca oamenii să se comporte ciudat, dar tu trebuie să îi împiedici să meargă prea departe.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Gemeni

Ai putea descoperi că un nou prieten sau o nouă cunoștință este mult mai influentă decât te-ai așteptat. S-ar putea să se rezume la un subiect specific, dar va fi extrem de benefic pentru tine.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Rac

Chiar dacă s-ar putea simți ca și cum lucrurile se prăbușesc, majoritatea schimbărilor de astăzi sunt pozitive. Abordează-le cu inteligența ta și păstrează răspunsurile inimii pentru mai târziu. Te poți descurca perfect.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Leu

Discută lucrurile cu partenerul tău de viață. Relațiile ar putea deveni dificile astăzi. Dacă ești singur, s-ar putea să nu fie un moment bun pentru o întâlnire, fie și numai pentru că așteptările ar putea scăpa de sub control.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Fecioară

Este o perioadă a ideilor mărețe și ești cât se poate de deschis la ele. Asta nu înseamnă însă că ești o persoană care se lasă înduplecată. Încă mai pui întrebările potrivite atunci când îți vin în minte.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Balanță

Bagă-te în rezervorul tău de energie creativă astăzi și vezi dacă poți visa la ceva luminos, îndrăzneț și nou. Ar putea fi un proiect de artă sau poate doar un nou mod de a-ți gestiona facturile.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Scorpion

O surpriză de proporții ar putea apărea astăzi, când cineva pe care credeai că îl cunoști bine te dă peste cap cu o răbufnire de proporții. Nu este un semn de nenorocire iminentă, ci doar nevoia de mai multă atenție.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Săgetător

Fie că ești în căutarea unei întâlniri, a unui nou prieten sau doar a unei persoane interesante cu care să vorbești, este o zi bună pentru tine să saluți persoane necunoscute. Orice se poate întâmpla, iar momentul este potrivit pentru acțiune!

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Capricorn

Inspirația lovește din nou și ești entuziasmat de noua ta viziune pentru viitor. S-ar putea să trebuiască să acționați rapid, dar ar trebui totuși să te asiguri că totul este pregătit spre satisfacția ta.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Vărsător

Faci un pas mare înainte. Știi unde vrei să mergi și calea este clară. Nimeni nu îți poate pune la îndoială ambiția sau talentul și poți face multe progrese pe cont propriu chiar acum.

Horoscop 25 septembrie 2023 pentru Pești

Puterea minții tale este uimitoare acum și ar trebui să fii capabil să explici mai ușor lucrurile celor pe care îi cunoști bine. Străinii s-ar putea să nu înțeleagă, dar în cele din urmă chiar și lor li se poate arăta atunci calea.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close