Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 decembrie 2022. Fericirea intră în viața Taurilor, Racii dau lovitura înainte de Revelion

Horoscop 26 decembrie 2022. Fericirea intră în viața Taurilor, Racii dau lovitura înainte de Revelion

Horoscop 26 decembrie 2022. Pe Berbeci îi aşteaptă o schimbare uriaşă, fericirea intră în viața Taurilor la final de an, iar Racii dau lovitura înainte de Revelion.

Horoscop 26 decembrie 2022. Fericirea intră în viața Taurilor, Racii dau lovitura înainte de Revelion
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    25 Dec 2022   •   15:46

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Berbec

Pe Berbeci îi aşteaptă o schimbare uriaşă în acest an, atât cât a mai rămas din el. Deşi nu mai este mult până în 2023, se pare că astrele ţin cu nativii acestei zodii şi le pregătesc o surpriză.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Taur

Citeşte şiHoroscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, în următorii cinci ani

Fericirea intră în viața Taurilor şi urmează luni întregi de vis pentru aceste persoane. Chiar dacă au aşteptat mult ceva ce şi-au dorit, iată că în noul an vor păşi cu dreptul.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor renunță la vechea iubire și încep o nouă poveste de dragoste. Totul pe final an, chiar dacă unii nu mai sperau la aşa ceva, iată că vor întâlni persoana potrivită sau cea pe care ei o aşteptau de mai mult timp.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Rac

Racii sunt cei care dau lovitura chiar înainte de Revelion. Totul pare că este calculat, astrele ţin cu ei şi au o perioadă bună. E bine să profite atunci când totul le merge bine şi să vadă cum pot obţine rezultate şi mai bune.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Leu

Nativii din Leu, sau cel puţin o parte din ei, ajung să se elibereze din capcana întunecată a geloziei. Este o stare care nu le face bine, nu se simt nici ei confortabil cu ei, aşa că pun piciorul în prag, chiar dacă voiau să mai amâne.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Fecioară

Astrele arată că a venit timpul ca nativii din Fecioară să facă schimbările pe care le-au amânat cel ami mult. Nu contează că anul se încheie curând, orice decizie luată acum este mult mai bună decât una care se tot lasă aşteptată.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Balanţă

Pentru cei din zodia Balanţei, este o perioadă promițătoare, dar urmează şi una a schimbărilor. Dacă mai au zile libere de sărbători e bine să se bucure de ele şi să dea o fugă la munte, în aer curat, unde se vor simţi minunat.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Scorpion

La Scorpioni, trecutul rămâne în spate, iar destinul urmează firul magic al vieţii. Pe aceşti nativi îi aşteaptă un nou început, unul bun, armonios, plin de speranţă.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorii sunt cei care îşi vor oficializa relaţia amoroasă în perioada următoare. Astrele arată că urmează zile senine pentru ei, zile cu fericire şi multă bucurie.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Capricorn

Capricornii stau bine şi ei. Visurile acestor nativi se împlinesc, astfel că tot ce şi-au propus devine realitate.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii scapă de grija finanțelor. Fie iau o primă bună ca de final de an, fie ajunge la ei un împrumut pe care îl aveau dat mai demult, oricum stau bine la capitolul bani pe final de an.

Horoscop 26 decembrie 2022 pentru Peşti

Veşti bune şi pentru Peşti. Destinul le surâde şi apar oportunităţi grozave, fie că este vorba de o schimbare a locului de muncă pe final de an, fie că poate fi vorba de o moştenire la care nici nu se gândeau.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close