Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 26 septembrie. Zodia care riscă astăzi să se despartă de persoana iubită

Horoscop, 26 septembrie. Zodia care riscă astăzi să se despartă de persoana iubită

Horoscop, 26 septembrie. Zodia care riscă astăzi să se despartă de persoana iubită
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Sep 2017   •   08:17

Horoscop, 26 septembrie. Berbec: Astazi trebuie sa fiti concentrati si vigilenti. De preferat sa lucrati individual. Nu sunt recomandate activitati colective, vizitarea unor locuri aglomerate, deplasari pe mari distante. Nu semnati nimic nici azi, nici maine, nu incheiati contracte, acordrui. Multumiti-va, deocamdata, numai cu intelegeri preliminare. Daca la serviciu totul este in regula, este posibila aparitia unor probleme acasa sau in familie.

Horoscop, 26 septembrie. Taur: Veti gasi cu siguranta un pretext pentru a va etala aptitudinile, pentru a evidentia cunostintele pe care le posedati. Altfel spus, doriti sa demonstrati ca sunteti de neinlocuit. Din pacate, norocul se va impleti astazi cu ghinionul. Creste pericolul de a pierde ceva, de a va accidenta sau de a intra in situatii absolut imposibile. Trebuie sa va concentrati pe treburi marunte. Este o perioada cand relatiile se rup, iar cauza depinde in mare masura de dumneavoastra.

Horoscop, 26 septembrie. Gemeni: Va trebui sa alegeti ce-i mai bun din ceea ce vi se promite. Relatiile cu ceilalti vor juca un rol determinant in evenimentele curente. Nu va contraziceti sefii si nici batranii familiei, nu aduceti vorba de bani, de mostenire, de proprietati. Sunt posibile tot felul de evenimente cu tenta dramatica. In casa trebuie sa pastrati liniste si calm. Fiti la curent cu tot ce se intampla in jur, nu ii pierdeti din ochi pe cei mici, daca aveti copii.

Horoscop, 26 septembrie. Rac: Un moment dificil al zilei va fi cand va trebui sa alegeti, sa optati pentru ceva. O decizie care trebuie luata rapid. Ati mizati pe ceva, dar circumstantele cer altceva. Va orientati repede, faceti totul perfect, dar de stres nu scapati. Este una dintre zilele cand nu veti reusi sa va relaxati. Pe plan sentimental, dezamagire, pesimism. Divergentele intre in cuplurile un diferenta de varsta a partenerilor este considerabila. Trebuie sa faceti un efort pentru a evita un dezastru. Nu este cea mai buna zi pentru sanatate.

Horoscop, 26 septembrie. Leu: Sunteti activi si inventivi. Daca in plan profesional sunt utile deciziile rapide, originale, iesite oarecum din comun, in viata personala trebuie sa fiti cu mare bagare de seama. In pofida dorintei de a depasi unele prejucati, regulile si convenientele joaca un rol imporant. Nu angajati nimic nou la serviciu. Faceti o oprire, chiar daca nu exista obstacole evidente. Nu uitati de sanatate.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close