Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 decembrie 2021. Gemenii primesc vești bune, Leii sunt fericiți

Horoscop 27 decembrie 2021. Gemenii primesc vești bune, Leii sunt fericiți

Horoscop 27 decembrie 2021. Astăzi, nativii zodiei Berbec trebuie să fie răbdători, în schimb nativii zodiei Taur au nevoie de o plimbare.

Horoscop 27 decembrie 2021. Gemenii primesc vești bune, Leii sunt fericiți
Sursa foto: Unsplash.com | Joanna Nix-Walkup
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2021   •   15:00

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Berbec

Te așteaptă o complicație cu celălalt partener, răbdare. Pune în practică noul tău sistem de economiiRelațiile sociale sunt esențiale pentru starea ta de spirit.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Taur

Introduceți știri în relația voastră romantică. Surprindeți pe toată lumea cu planul de economii pe care l-ați conceput. Dacă ai de gând să semnezi un contract de muncă, citește-l bine. O plimbare bună îți va calma nervii.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Gemeni

Astăzi familia ta va trece în prim-plan. Trebuie să fii mai conservator în investițiile tale. Vești foarte bune legate de muncă. Ușoară durere de cap după-amiaza.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Rac

Dragostea și afecțiunea vor fi motive de satisfacție. O zi bună să îndrăznești să crești în afacerea ta. O persoană iubită vă poate oferi un indiciu despre un nou loc de muncă. Proasta dispoziție va prelua dacă nu te odihnești.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Leu

Iubirea te ajută să rupi rutina, te vei simți fericit. O zi bună să cheltuiți bani fără să luați prea multe măsuri de precauție. Lasă-ți nervii deoparte și luptă pentru acea promovare. Alege-ți bine pantofii sau vei avea probleme cu spatele.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Fecioară

Iubirea favorizează femeile din această zodie. Evaluează bine acea ofertă economică pe care urmează să o facă. S-ar putea propune oprirea unui post de tranzacționare. Mișcă-te mai mult pentru a-ți recâștiga energia.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Balanță

O zi de bun augur pentru o poveste de dragoste. Dacă vi se datorează bani, strângeți cârligele debitorului. Este timpul să-ți abandonezi slujba pentru una mai bună. Pentru a elibera adrenalină, ar trebui să faci sport.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Scorpion

Dragostea vă va îndulci viața, nu o ratați. Pe plan financiar stați bineLa serviciu te așteaptă o mulțime de noutăți. Te preocupi pentru sănătatea unei rude.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Săgetător

Aștepți cu nerăbdare acea nouă persoană. Unele argumente interne pot apărea din cauza banilor. Mediul său de lucru dă roadele dorite. Te vei simți obosit, oprește-te puțin.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Capricorn

Partenerul tău apreciază detaliile de zi cu zi, nu uita. Ai un noroc de invidiat cu banii. Proasta intenție a unui partener vă va oferi o zi proastă. Apar disconforturi gastrice trecătoare.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Vărsător

Ești mulțumit la maxim. Moment prost pentru a cumpăra sau a vinde. Zi de provocări profesionale intense. Pierderea echilibrului din cauza nervilor.

Horoscop 27 decembrie 2021 pentru Pești

Afecțiunea pentru ceilalți nu depășește niciodată. Dacă vrei să-ți faci un cadou, a sosit momentul. Fii foarte atent cu tot ce spui la serviciu. Dacă nu mai dormi, astăzi va fi o povară pentru tine.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close