Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au discuții în familie, Vărsătorii primesc vești de departe

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au discuții în familie, Vărsătorii primesc vești de departe

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Înțelepciune și maturitate sufletească. De aceea ne merge atât de bine în relații. O zi frumoasă, dacă avem răbdare, înțelegere, mai și iertăm și știm să îi simțim pe cei din jur.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au discuții în familie, Vărsătorii primesc vești de departe
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2021   •   08:48

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci se anunță o zi fructuoasă în plan relațional. Întâlniri și discuții bune. Pot rezolva chiar și o problema juridică sau legală, dacă se ivește.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, muncă astăzi. Poate mai mult pentru că au primit niște sarcini. Dar demnitatea, onoarea, îi obligă să bifeze tot ce li s-a cerut, chiar dacă nu le convine foarte mult. Atenție la drumuri lungi. pot interveni niște mici deranjamente.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, foarte multă imaginație și creativitate. Iau totul în joacă, așa că nu dau atenție lucrurilor mai puțîn plăcute care se pot ivi, o mică stricăciune de exemplu.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, discuții în familie. Mai ales cu o persoană cu multă experiență de viață, cu care se consulta, poate, și într-o problemă conjugală.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei ziua anunță drumuri și vizite diverse. Plăcute, mai ales dacă țineau neapărat să ajungă la o anumită persoană. Fac și servicii pentru această persoană de care le pasă. Asta înseamnă un pic mai multă oboseală.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, bani, cheltuieli. Asta pentru a rezolva diverse probleme, sau pentru a face servicii unor oameni. Poate fac cumpărături sau se pregătesc într-un mod anume pentru zilele următoare.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele sunt foarte intuitive. De aceea simt foarte bine stările celor din jur și știu cum să se adapteze la ele. Relația cu cei din familie sau cu situația sau gospodărirea familiei, este un pic tensionată, dar trec peste asta.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, încărcarea bateriilor se recomandă astăzi. Mai puțină agitație, stau pe margine, observă, sau deleagă și dau ordine. Alții trebuie să se zbată, mai puțin ei. Atenție la drumuri, pot fi un pic dificile.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua aduce multe discuții și vești de la prieteni. Sunt foarte sociali. Poate au chef mai mult să iasă din casă decât să stea prin gospodărie. Atenție la bani. Nu împrumutați.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, multe responsabilități astăzi, pe care le bifează. Poate nu le convine tot ce face sau zice partenerul de viață, dar nu e recomandabil să riposteze astăzi.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, vești de departe de la persoane cu care nu au vorbit demult. Pot fi chiar surprinși de atenția care li se dă. Poate cineva le cere scuze, le dă dreptate. Bifează o vorbă care poate rezolva o disensiune.

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua poate aduce mult spor în tot ce fac, cu sprijinul cuiva. Pot primi și un cadou neașteptat. Sunt un fel de scuze pe care și le cere cineva.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close