Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 decembrie 2022. Destinul le surâde Peştilor, Balanţele încep o nouă relaţie de dragoste

Horoscop 27 decembrie 2022. Destinul le surâde Peştilor, Balanţele încep o nouă relaţie de dragoste

Horoscop 27 decembrie 2022. Gemenii sunt persoanele care vor avea noroc pe toate planurile, Balanţele ar putea începe în această perioadă o nouă relație de dragoste, iar Peştilor le surâde destinul.

Horoscop 27 decembrie 2022. Destinul le surâde Peştilor, Balanţele încep o nouă relaţie de dragoste
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2022   •   15:00

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Berbec

Berbecii au tot felul de probleme de rezolvat, chiar dacă este sărbătoare, este a treia zi de Crăciun şi mulţi dintre noi stau liniştiţi. Se pare că la aceşti nativi zona profesională e foarte încercată în această perioadă.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Taur

Citeşte şiHoroscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, în următorii cinci ani

Taurii, în schimb, au o zi bună astăzi: ei primesc bani de unde nici nu aşteptau. Poate fi vorba de o datorie mai veche, iar persoana respectivă s-a gândit să nu rămână datoare pe final de an.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Gemeni

Cei din zodia Gemenilor sunt persoanele care vor avea noroc pe toate planurile, în perioada următoare. Cel puţin, în cazul lor, planetele sunt aliniate, iar astrologii s-au pus de acord în acest sens.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Rac

Nativii din zodia Racului sunt tot mai cheltuitori. Au cheltuit mulţi bani pentru masa de Crăciun, pentru cadourile oferite, iar acum investesc alţi bani cu gândul la Revelion. Ar mai vrea să plece şi câteva zile de Anul nou, dar nu prea le ies socotelile cu banii.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Leu

Leii e indicat să se aştepte în această zi la întorsături de situație surprinzătoare. Poate fi vorba de o dorinţă mai veche a lor care abia acum se îndeplineşte. Oricum, urmează zile cu bucurie pentru ei, pe care e bine să le împărtăşească şi cu prietenii.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Fecioară

În cazul nativilor din Fecioară, anumite capitole se vor încheia. Atenţie la relaţia cu prietenii în aceste zile, poate fi un subiect destul de sensibil care să ducă la discuţii aprinse şi poate că nu este cazul. Un pic de tact, calm poate face mult bine în această zi.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Balanţă

Balanţele ar putea începe în această perioadă o nouă relație de dragoste. Unele dintre ele erau de mai mult timp singure şi îşi căutau un partener. Se pare că sfârşitul de an le aduce oameni noi lângă ele, oameni frumoşi şi sensibili de care aveau nevoie mai ales în această perioadă.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt cei care vor avea parte de surprize plăcute. Poate fi vorba de un cadou la care nici nu se aşteptau, şi nu vorbim de cadouri simbolice, sau o veste bună venită de departe şi care le face ziua mai frumoasă.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Săgetător

În cazul nativilor din Săgetător, tot ce şi-au propus devine realitate. Asta înseamnă că sunt oameni muncitori şi care ştiu să acţioneze în aşa fel încât să-şi îndeplinească sarcinile cum trebuie şi să aibă şi succes.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Capricorn

La Capricorni, este perioada în care trecutul rămâne în spate, iar destinul urmează firul magic al vieţii. Pe ei îi aşteaptă un nou început, unul mult mai bun la care poate mulţi nu se gândeau în această perioadă.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Vărsător

Este o zi bună şi pentru nativii din zodia Vărsătorului. Ei primesc cadouri de la cine nu se așteaptă, iar acest lucru îi surprinde şi îi bucură în egală măsură.

Horoscop 27 decembrie 2022 pentru Peşti

Şi Peştilor le surâde destinul şi apar oportunităţi grozave şi în cazul lor. Astrele s-au aliniat, aşa că totul în jur le pare cam roz, iar acest lucru nu este decât motiv de bucurie pentru ei.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close