Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 decembrie 2023. Fecioarele au nevoie de odihnă, Vărsătorii trebuie să facă sacrificii pentru relație

Horoscop 28 decembrie 2023. Fecioarele au nevoie de odihnă, Vărsătorii trebuie să facă sacrificii pentru relație

Horoscop 28 decembrie 2023. Berbecii au discuții serioase despre viitor, Săgetătorii ies din zona de confort și recurg la un gest riscant.

Horoscop 28 decembrie 2023. Fecioarele au nevoie de odihnă, Vărsătorii trebuie să facă sacrificii pentru relație
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    27 Dec 2023   •   15:00

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Berbec

Trebuie să te ocupi astăzi de treburile legate de copii, chiar dacă tu nu ai copii. Poate ești chemat să faci pe dădaca sau poate e timpul să stai de vorbă cu cineva apropiat și să discuți despre viitor.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Taur

Ești sigur pe tine astăzi - poate un pic prea mult? Este un moment bun pentru tine să te retragi puțin și să revizuiești exact unde te afli și ce vrei să faci, pentru că lucrurile o iau razna.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Gemeni

Energia socială te luminează astăzi și ar trebui să te simți foarte bine alături de cei din jur, atâta timp cât nu-i deranjează discuțiile interminabile despre ce să faci și încotro să te îndrepți - astea sunt amuzante pentru tine!

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Rac

Deși ești, fără îndoială, tentat să economisești bani la cumpărăturile de astăzi, trebuie să cheltuiești puțin mai mult pentru a asigura calitatea. Dacă rezistă mai mult, își face treaba mai bine sau este pur și simplu mai satisfăcător, ai de câștigat.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Leu

Trebuie să folosești acea energie creativă uimitoare care circulă prin tine astăzi - altfel, s-ar putea să te simți că stagnezi! Este un moment excelent pentru tine să încerci să-ți explorezi latura artistică.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Fecioară

Trebuie să încerci să te odihnești puțin - este un moment bun pentru a vedea dacă poți să te strecori de la serviciu sau de oriunde te simți prea presat de timp. Poate fi un moment bun pentru o zi dedicată sănătății mentale.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Balanță

Ești alegerea logică pentru a conduce un grup de colegi de muncă, studenți sau membri ai familiei - și toți cei implicați se simt bine. Acum este un moment bun pentru a obține contribuții și a face planuri.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Scorpion

Nu te deranjează să joci jocuri de putere atunci când alți oameni le încep - iar astăzi ar putea să fie punctul culminant al unei lupte îndelungate. S-ar putea să trebuiască să te descurci și să încerci ceva complicat.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Săgetător

Nu mai juca la sigur - dacă ai jucat până acum, este suficient! Energia ta personală uimitoare presupune că a venit timpul să depășești zona de confort și să încerci ceva mai riscant decât de obicei.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Capricorn

Ai grijă cu ajutorul pe care îl oferi astăzi - deși ești destul de generos de obicei, acum riști să dai totul pe tavă dacă nu ești atent! Retrage-te deocamdată și dăruiește mai târziu.

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Vărsător

Relația ta principală - romantică sau de altă natură - te preocupă foarte mult acum și trebuie să faci ceva important pentru a nu o lăsa să stagneze. Totuși, ești maestrul jocurilor de mare efect!

Horoscop 28 decembrie 2023 pentru Pești

Încearcă să fii atent la munca ta astăzi - ai destule pe cap și fără să îți faci griji pentru ce fac alții! Este una dintre acele zile în care este mai bine să îți faci singur treaba.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close